- PUBLICITAT -

 

Un esdeveniment inclusiu on tot el poble està convidat a participar, seguit d’una espectacular demostració pirotècnica

CN | Aida

El poble de Castelló es prepara per a les seues esperades festivitats. Aquest any, uns dels primers actes serà la icònica “Entradeta Falsa” a les 23.59 h, del divendres 18 d’agost. La desfilada es durà a terme des de la plaça de l’Ermita fins al parc de l’Estació. A diferència d’altres, aquest acte no està reservat exclusivament per a les comparses de Moros i Cristians. Des de l’AFMiC, es fa una crida a tota la ciutadania de Castelló a unir-se a aquesta festa i a ser partícips actius d’aquesta tradició.

La festa no acabarà amb la desfilada. A continuació, el parc de l’Estació es convertirà en l’escenari d’una impressionant Mascletà Nocturna, a càrrec de la reconeguda pirotècnia Caballer FX. Aquesta demostració pirotècnica promet sorprendre a tothom amb els seus sons estruendosos, marcant així un inici per a les festes de Castelló. L’esdeveniment compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Castelló, reafirmant la seua dedicació i compromís amb les tradicions i festes locals.

PUBLICITAT

Esperem veure una gran assistència de ciutadans, famílies i amics, tant en l’Entrada Falsa com en la Mascletà Nocturna, celebrant l’inici d’unes festes que es preveuen inoblidables. Que comencen les festes a Castelló!

- PUBLICITAT -