- PUBLICITAT -

 

La tercera jornada del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda s’ha celebrat aquest cap de setmana amb resultats positius per als equips del CVP Castelloner

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat la tercera jornada d’una nova edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, un campionat amb un gran prestigi dins del món amateur de la pilota valenciana, més de 80 equips distribuïts en diverses categories es jugaran els títols.

PUBLICITAT

Després que l’any passat el CPV Castelloner obtinguera el títol a 4B Categoria enguany intentaran revalidar el títol en tercera categoria. El club castelloner compta amb dos equips en diferents categories, un juga en 3A i l’altre en 3B.

El triquet de Castelló, ha acollit aquesta gelada vesprada de diumenge, 22 de gener, la partida d’escala i corda de l’equip de 3B CPV Castelloner format per Jesús, Edu i Carles, que després d’una apassionada partida de pilota, l’equip de Castelló s’ha imposat a l’equip El Dauet Llosa de Ranes per 60-35 i continua al capdavant de la classificació.

Per altra banda, l’equip de 3A CPV Castelloner format per Javi, Pove i David va jugar ahir dissabte, 21 de gener a Torrent i lluitant de valent va poder imposar-se a l’equip Trinquet de Torrent E, guanyant per un contundent 10-60.

Recomanem que esteu atens a les pròximes partides, estem segurs que si aneu a veure una, repetireu. La modalitat Escala i Corda és molt espectacular i es juga en una pista rectangular amb una xarxa en el centre. L’objectiu del joc és colpejar la pilota amb la mà de tal forma que l’oponent no puga retornar-la correctament. La pilota pot tocar el sostre i les parets de la pista, la qual cosa afegeix una certa dificultat al joc.

CN amb la pilota valenciana, amb el CPV Castelloner

- PUBLICITAT -