- PUBLICITAT -

Els castelloners Murcianet i Marrahí continuen disputant els Quarts de Final del Campionat Individual de Raspall

CN | Aida

El pròxim dijous, 30 de maig de 2024, el Trinquet de Castelló de Rugat serà l’escenari dels emocionants quarts de final del Campionat Individual de Raspall. Els aficionats a la pilota valenciana tenen una cita ineludible amb dos enfrontaments que prometen espectacle i intensitat.

La jornada començarà a les 17.00 h amb el duel entre Marrahí i Salelles II. Ambdós pilotaris arriben a aquest punt del campionat amb ganes de demostrar el seu millor joc i avançar cap a les semifinals. Marrahí, conegut per la seua força i tècnica, es mesurarà contra la determinació i resistència de Salelles II, un jove que ha anat creixent i sorprenent a tots amb el seu talent.

PUBLICITAT

A les 18.30 h serà el torn de Tonet IV i Murcianet. Tonet IV, amb una trajectòria ascendent i un joc vistós, tindrà davant un rival dur i competitiu com és Murcianet, qui recentment va donar la campanada en véncer a Marrahí al Trinquet de Genovés. Aquest enfrontament promet ser un autèntic duel de titans, on la força i l’estratègia seran claus per a la victòria.

L’home bo encarregat de vetllar pel bon desenvolupament de les partides serà Juan Cabanes, figura respectada i coneguda en el món de la pilota valenciana per la seua imparcialitat i coneixement del joc.

Els aficionats no es poden perdre aquesta jornada, que es preveu apassionant i plena d’emocions. El Campionat Individual de Raspall sempre ens brinda moments memorables, i aquesta edició no serà una excepció. Tots estan convidats a gaudir del millor raspall al Trinquet de Castelló de Rugat aquest dijous.

Així que prepareu-vos per a una vesprada de pilota espectacular!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací