- PUBLICITAT -

CN | Aida | CPV Castelloner

Ja podeu passar a recollir el carnet d’Amics del Trinquet, dimarts i dijous de 17.30 h a 19.30 h al triquet de Castelló.

I si no eres soci encara ets a temps, clica ací o damunt de la imatge. En cas de dubtes ací baix teu expliquem amb detall.

Fes-te Soci del Grup ‘Amics del Trinquet’ i impulsa la Pilota Valenciana a Castelló

El CPV Castelloner, en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló, llança el projecte “Amics del Trinquet”, una iniciativa destinada a promoure i acostar la pilota valenciana a tota la ciutadania.

PUBLICITAT

A través d’aquest projecte, s’ofereix un carnet anual que permet als socis tenir accés il·limitat al trinquet, obrint les portes a una experiència plena de la cultura de la pilota valenciana. Entre els avantatges d’unir-se al grup “Amics del Trinquet”, destaquen:

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

Accés a Totes les Partides: Els socis podran gaudir de totes les partides professionals de raspall i escala i corda que es disputen al trinquet cada setmana, així com dels emocionants campionats de festes organitzats per l’ajuntament.

Espectacle Esportiu en Viu: A més de les partides professionals, els socis també tindran l’oportunitat de veure els millors campionats amateurs, on el CPV Castelloner té una destacada presència, amb equips en diverses categories.

Accés al Trinquet per a la Pràctica Esportiva: El carnet proporciona l’accés al trinquet per a la pràctica de la pilota amb amics, oferint una manera divertida i saludable de fer esport.

Obsequi del Clauer del CPV Castelloner: Com a gest de benvinguda, els socis rebran un obsequi exclusiu del CPV Castelloner, reafirmant el seu compromís amb la pilota valenciana.

El cost anual d’aquesta pertinença és de només 20 €, una inversió que no només permet gaudir d’un esport únic i emocionant, sinó també contribuir al suport i desenvolupament de la pilota valenciana a Castelló.

Per unir-te al grup “Amics del Trinquet” i convertir-te en part d’aquesta apassionant experiència, pots fer clic [ací] i omplir el formulari d’inscripció.

Sigues part d’una tradició centenària, uneix-te als “Amics del Trinquet” i viu la pilota valenciana com mai ho has fet!

- PUBLICITAT -