- PUBLICITAT -

CN | Aida

El trinquet de Castelló de Rugat va ser escenari ahir dijous, d’una intensa batalla en els quarts de final de l’Individual de Raspall, on Tonet IV es va imposar a Murcianet amb un marcador de 25-15. Tot i la derrota, Murcianet va ser el gran protagonista de la jornada, oferint una resistència ferotge al campió Tonet IV.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

L’ambient al trinquet era el d’un gran esdeveniment esportiu, amb les graderies plenes i una afició vibrant. Els aficionats van gaudir d’una competició apassionant, especialment amb la gran actuació de Murcianet.

En la primera partida de la jornada, Marrahí va demostrar la seua superioritat enfront de Salelles II, guanyant amb un contundent 25-5. Salelles II no va aconseguir desplegar el seu joc habitual, quedant desdibuixat davant la força de Marrahí.

Trinquet de Castelló – Fotos de Joanjo Puertos

No obstant això, va ser la segona partida la que va captivar el públic. Murcianet va fer patir Tonet IV, especialment quan, després d’un començament desfavorable de 0-5, va aconseguir igualar i fins i tot superar momentàniament a Tonet amb un 15-10. Aquestes accions van fer somiar l’afició amb una possible sorpresa.

PUBLICITAT

Murcianet va tenir diverses oportunitats de tancar jocs, com al segon joc on, amb 5-0 a favor de Tonet, va arribar tres vegades a “Val i 30”, però no va poder concretar. A pesar d’aquestes oportunitats perdudes, Murcianet va mantenir la pressió sobre Tonet fins al final.

Les travesses inicials donaven com a favorit clar a Tonet, però l’actuació de Murcianet va fer tremolar les apostes. A mesura que avançava la partida, Murcianet va demostrar ser un oponent formidable, guanyant-se l’aplaudiment del públic.

Després de la igualada a 15, Tonet IV va posar una marxa més i va guanyar els dos jocs següents, tancant la partida amb 25-15. Aquesta victòria va ser celebrada amb una pluja de coixinets, senyal de l’emoció viscuda i de l’apreciació per l’esforç dels dos jugadors.

El castelloner Murcianet, tot i la derrota, va mostrar un nivell de joc impressionant i va fer que aquesta partida fos recordada com una de les més emocionants de la temporada. L’afició va ovacionar els dos jugadors, reconeixent l’espectacle i la intensitat de la competició.

Enhorabona als dos pilotaris per una partida memorable que va mantenir al públic al límit dels seus seients fins al final. Partides així són les que fan gran el raspall i deixen una empremta inesborrable en la memòria dels aficionats.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací