- PUBLICITAT -

 

Des de la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló, s’està organitzant un nou taller per a totes aquelles dones que van gaudir del taller ‘Juntes Creixem’. Aquest taller es titula ‘Dones en marxa’ i a causa de la gran demanda que ha tingut, es durà a terme novament el dimecres 22 de març de 2023, a les 9.30 del matí, en el segon pis de l’Obrera.

Els primers taller ‘Dones en marxa’ es van realitzar el 23 i 28 de març de 2022 amb gran èxit, per la qual cosa la regidoria va decidir organitzar més edicions per a atendre la demanda de les dones interessades. Aquest taller té com a objectiu fomentar la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, a través de la formació i l’apoderament de les dones.

PUBLICITAT

El taller s’enfoca en habilitats digitals bàsiques i l’ús de l’APP GVA+Salut. A més, el taller serà impartit per expertes en el camp, els qui compartiran els seus coneixements i experiències amb les assistents.

Des de la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat, es convida a totes les dones interessades a assistir al taller ‘Dons en marxa’ i aprofitar aquesta oportunitat per a créixer personal.

Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat i Noves Tecnologies
- PUBLICITAT -