- PUBLICITAT -

CN | Aida

El divendres, 8 de març, l’Auditori Rex estrenarà amb una projecció especial: el curtmetratge “Dones Orgull”. Aquesta producció, impulsada per la regidora d’Igualtat, Dona i Polítiques Inclusives, Carolina Cuenca Goméz, emergeix com un testimoni poderós de la força i la resiliència de les dones a Castelló.

Segons en conta Carolina, el curtmetratge busca reflectir les vides de cinc dones castelloneres, donant veu a les seues històries viscudes. “Aquestes dones han passat per circumstàncies difícils, i amb aquest projecte volem reconéixer i celebrar la seua valentia i determinació. No cal buscar lluny per a trobar exemples inspiradors; a Castelló, tenim heroïnes reals”, va destacar la regidora.

Carolina Cuenca Goméz

El projecte, promogut per la Regidoria d’Igualtat, pretén subratllar la diversitat de relats de les dones locals i el seu extraordinari impacte en la comunitat. A través d’aquesta iniciativa, es posa en relleu la importància de reconéixer i valorar les contribucions de les dones en tots els àmbits de la vida.

Des de CN, donem suport a aquest tipus d’iniciatives que destaquen les històries personals i el coratge de les dones, CN anima a assistir a aquesta projecció, que promet ser un moment d’emoció i reflexió sobre la diversitat i la força de les dones a Castelló.

PUBLICITAT

“Dones Orgull” serà una oportunitat per connectar amb relats de vida inspiradors, que posen de manifest la riquesa i la complexitat de l’experiència femenina local. Aquest divendres, a les 18.30 hores, l’Auditori Rex acollirà aquesta presentació, uniu-vos a aquesta experiència profundament emotiva.

Vídeo Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -