- PUBLICITAT -

Entrevista exclusiva amb la regidora Carolina Cuenca Gómez: Una Reflexió en el Dia de la Dona

CN | Aida

En una entrevista sincera i reveladora, la regidora d’Igualtat, Dona i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Castelló, Carolina Cuenca Gómez, ens obre les portes al món de les iniciatives i els reptes relacionats amb la igualtat de gènere. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Carolina ens ofereix una visió personal de les activitats i esdeveniments que s’organitzen des de l’Ajuntament de Castelló per a commemorar aquesta data tan important i arrelada al nostre poble.

Carolina Cuenca Gómez

A través d’una sèrie de preguntes reflexives, abordem temes crucials com els reptes que encara enfronten les dones avui en dia en l’àmbit local, les estratègies per a impulsar l’emprenedoria femenina i promoure la presència de les dones en el món empresarial, així com el missatge fonamental que Carolina desitja transmetre a la ciutadania en aquest Dia Internacional de la Dona.

L’Ermita de Castelló

En aquesta conversa sincera i inspiradora, Carolina comparteix els seus objectius i esperances per al futur en la lluita contínua per la igualtat de gènere a Castelló, obrint la porta a un diàleg constructiu sobre com fer avançar la causa de les dones en la nostra societat.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací