- PUBLICITAT -

 

En el Club de Tennis Girona s’ha celebrat del 16 al 22 d’agost la 79a Edició del Campionat D’Espanya Junior Masculí i Femení.

Raquel, cap de sèrie del torneig va debutar en primera ronda contra la jugadora canària Andrea Pérez, aconseguint la victòria per un resultat de 6-0 / 6-1.

En segona ronda la rival seria la jugadora catalana Judith Hernández, on la nostra jugadora guanyaria per 6-3 / 6-1.

PUBLICITAT

En octaus s’enfrontava a la jugadora de les Balears, Nataly Miroslavova, imposant-se per un resultat de 6-2 / 6-0.

La rival de quarts seria la jugadora alacantina Lucia Llinares, un partit intens i dur, on el marcador amb un primer set de 4-4, la castellonera guanyaria el joc següent i amb un 30-0 per a fer el set, la rival es retirava del partit per lesió, quedant el marcador 5-4 (30-0) per a Raquel.

Ja en semifinals, la campiona madrilenya Carolina Gómez, seria la rival de Raquel, un partit on els nervis inicials per part de les dues jugadores, va fer que el partit li faltara ritme de joc. Raquel que sempre va manar en el marcador, a poc a poc va anar distanciant-se fins aconseguir la victòria final per 6-4 / 6-2.

Ahir diumenge la final començava a les 10.00 h en la pista central del Club de Tenis Girona, on la nostra campiona s’enfrontava contra la mallorquina Sara Dols, que venia fent un gran campionat eliminant en segona ronda a la número 2 del torneig.

Raquel començava el partit servint i guanyant el primer joc. El següent joc seria per a Sara i així va seguir el partit fins al 4-4, guanyant cada jugadora el seu saque, i mostrant un nivell de joc molt alt i intens, on Raquel portava sempre la iniciativa, però Sara era un autèntic frontó, restant-ho tot.

En el següent joc, la nostra Raquel va aconseguir imposar-se en un 5-4, i a continuació amb fermesa li va fer un break a la rival, i guanyaria el set per 6-4.

A partir d’eixe moment, la nostra jugadora es va mostrar més sòlida i contundent en els colps, no donat cap opció a la rival, aconseguint el triomf final per un 6-4 / 6-1.

Enhorabona, Raquel, tot Castelló està orgullós de tindre una campiona i desitjant que continuen els èxits!!!

- PUBLICITAT -