- PUBLICITAT -

 

16.00 h – Raquel a Nova York abans del partit que disputarà al voltant de les 20.00 h, endavant!!!

La castellonera Raquel González participarà per primera vegada en la seua carrera en el quadre final del Grand Slam U.S OPEN, que se celebra en les pistes de Flushing Meadows-Corona Park, a la ciutat de Nova York.

La nostra jugadora actualment està al lloc 51 al rànquing mundial Junior, després dels tornejos que ha disputat aquest estiu, que li permeten obtenir un bon rànquing, que l’han fet entrar directament al quadre final sense necessitat de jugar la prèvia i aparéixer al lloc 36 de la llista d’admesos d’un quadre de 64 jugadores.

Raquel al «US OPEN«

La nostra jugadora va arribar el dijous passat a la ciutat de Nova York acompanyada pel seu entrenador, amb l’objectiu d’aclimatar-se a la ciutat i a les pistes ràpides en temps, ja que Raquel competeix principalment en pistes de terra on el joc és més lent.

PUBLICITAT

Hui diumenge 04 de setembre de 2022 debutarà en primera ronda contra la jugadora eslovaca Renata Jamrichova, actual número 74 en el rànquing mundial, i aquest partit es podrà veure en directe per Eurosport Player (Smart TvPc, telèfon mòbil, o qualsevol mig digital) en la pista 8 en tercer torn, que en el nostre horari depenent del que duren els partits anteriors hauria de ser cap a les 20.00 h aproximadament.

Raquel firma contracte amb OKLAHOMA STATE UNIVERSITY (OSU)

Al llarg d’aquest any una de les 10 millors universitats als EUA, ha estat molt interessada a fitxar a Raquel per competir en la lliga americana de tenis femení universitari.

A principi d’aquest agost Raquel firmava el contracte amb la universitat davant del segon entrenador, Jaime Sánchez, que es desplaçaria fins al nostre poble per firmar el contracte.

Raquel a la ciutat de Nova York

La nostra jugadora rebrà els pròxims quatre anys un altre addicional més, una beca completa que li costejarà totes les despeses universitàries, hostalatge, manutenció i tot el relacionat amb els seus estudis superiors i campionats en la lliga de tenis americana. A més a més, també es faran càrrec durant els mateixos anys que estiga estudiant, de totes les despeses en la seua carrera particular com a professional en tots els tornejos WTA que dispute aquests quatre anys.

Raquel amb equip femení i masculí de la universitat

A partir d’ara el calendari de Raquel serà pràcticament els mesos de setembre, octubre i novembre estarà jugant el circuit professional WTA pels EUA. A partir de gener fins a maig comença la lliga Universitària on l’equip d’Oklahoma State (OSU) està en la màxima categoria de tenis del país en la NCCA en primera divisiò, on Raquel apareix ja en el lloc 17 en el rànquing de millors jugadores universitàries en EUAI en juny tornarà al nostre poble i començarà a jugar per Europa un altra vegada el circuit professional WTA en els mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Raquel al Campionat Europeu Junior i Summer CUP.

Aquest estiu, el 18 de juliol, Raquel, la jugadora del nostre poble va disputar amb la Selecció Espanyola de Tenis el Campionat Europeu junior a la ciutat de Klosters en Suïssa.

Europeu en Klosters

Raquel va començar el campionat a bon nivell, la primera ronda la va passar molt bé, en la segona ronda va jugar contra la croata Nora Knezevic guanyant per 6-0, 6-7, 6-1. En tercera ronda la rival era la francesa Sarah Rakotomanga amb un resultat favorable de 7-5, 6-1. En quarta ronda la jugadora xeca Amelie Smejkalova s’enfrontava a Raquel amb un marcador per la nostra jugadora de 6-3, 6-3. I ja en quarts de final Raquel es va acomiadar del campionat, perdent contra la jugadora alemanya Joelle Steur per un marcador de 6-1, 6-3.

Raquel al Summer CUP

En la primera setmana d’agost es disputava la SUMMER CUP, competició per equips nacionals, on la nostra jugadora anava com a cap de sèrie de la Selecció Espanyola. La fase de classificació es va jugar en Maglie (Itàlia), on l’equip nacional va eliminar Eslovènia i es va classificar per les finals que es disputaven la següent setmana a la ciutat de Granville a França. L’equip nacional espanyol femení Junior quedaria en 4 lloc en el torneig europeu per equips.

Raquel al Summer CUP

Enhorabona, Raquel, el felicitem i t’encoratgem a què contínues lluitant pel teu somni, t’agraïm molt que el compartisques amb nosaltres i el desitgem que tingues molta sort!!!

- PUBLICITAT -