- PUBLICITAT -

 

La castellonera Raquel González va participar ahir diumenge per primera vegada en la seua carrera en el quadre final del Grand Slam U.S OPEN, que se celebra en les pistes de Flushing Meadows-Corona Park, a la ciutat de Nova York.

Raquel es va imposar a la tenista eslovaca Jamrichova en tres sets per 2-6, 6-3 i 6-4, el partit que es va retransmetre en directe per EuroSports, després d’aquesta victòria Raquel continua endavant i passa a la següent ronda.

PUBLICITAT

Hui juga un altre partit decisiu i s’enfronta a la jugadora suïssa Celine Naef, 4 cap de sèrie del torneig i número 7 en rànquing mundial. L’horari al voltant de les 20.00 h, juga en el tercer torn de la pista 4, l’horari pot variar, ja que depenen del que duren els altres dos partits.

Raquel també participa en dobles, jugarà en la mateixa pista, és difícil prevenir l’hora, però podria ser a partir de les 00.00 h o un poc més tard.

La companya és la búlgara Denislava Glushkova i juguen contra les  alemanes Caroriña Khul i Ella Seidel.

La nostra jugadora actualment està al lloc 51 al rànquing mundial Junior, després dels tornejos que ha disputat aquest estiu, que li permeten obtenir un bon rànquing, que l’han fet entrar directament al quadre final sense necessitat de jugar la prèvia i aparéixer al lloc 36 de la llista d’admesos d’un quadre de 64 jugadores.

Raquel va arribar el dijous passat a la ciutat de Nova York acompanyada pel seu entrenador, amb l’objectiu d’aclimatar-se a la ciutat i a les pistes ràpides en temps, ja que Raquel competeix principalment en pistes de terra on el joc és més lent.

Raquel al Summer CUP

Raquel, esperem que continuen endavant i sobretot que gaudisques del que més t’agrada, molta sort!!!

- PUBLICITAT -