- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

Tercer triomf de Raquel González al Circuit Rafa Nadal Tour

La tenista de Castelló guanya una nova prova d’aquest prestigiós circuit, aconseguint tres títols de cinc disputats.

La tenista de Castelló Raquel González, actual número 2 del rànquing nacional infantil i número 1 del Rafa Nadal Tour disputava aquesta passada setmana la quinta prova d’aquest circuit, aquesta vegada a les instal·lacions del Club Atlético Montemar, a la ciutat d’Alacant. Una nova oportunitat per defendre la primera posició que ocupa a aquest circuit, després d’haver aconseguit dos triomfs a Sevilla i Valldoreix i d’haver aplegat a semifinals a les altres dues proves.

La setmana de campionat es preveia de les més dures de la temporada, ja que el sorteig deparava per a la tenista un quadre molt complicat, amb possibles creuaments amb rivals de nivell altíssim a cada ronda. Al principi de torneig Raquel aconseguia vèncer les seues rivals sense cedir cap set en contra, i vèncer la sempre difícil circumstancia de superar les primeres rondes, cosa que altres rivals no aconseguirien degut a la duresa de la prova d’Alacant.

Als quarts de final esperava Naroa Aranzabal, tenista del país basc i d’un gran nivell. Un partit on la nostra jugadora va mostrar la seua gran preparació per aquests enfrontaments, traent el millor d’ella a nivell tècnic, físic i psicològic. Després d’un partit molt complicat, la tenista de Castelló aconseguia la victòria per 7-5, 4-6 i 7-6(4) necessitant quatre hores de partit i una temperatura superant els 30 graus.

A semifinals, es presentava un partit com l’anterior, davant d’una rival d’entitat com Lidon Amurrio, que aplegava amb molt bones sensacions de joc. Tanmateix, Raquel es va mostrar molt solvent durant tot el partit i no va deixar que la rival poguera entrar esportivament a l’encontre, obtenint la victòria per 6-2 i 6-3.

Diumenge Raquel entrava a la seua tercera final del Rafa Nadal Tour, i després d’haver aconseguit la victòria a les anteriors, volia repetir com a campiona. Enfront tindria a la tenista Meritxell Boix, que havia realitzat una setmana perfecta. La final va començar trepidant, on cap de les dos donava opcions a la seua rival, i açò va portar a que el primer set es decidira en contra per 7-6 al tiebreak. Tanmateix, Raquel no va baixar els braços, i a base de treball psicològic i físic, va recuperar el seu millor tenis per emportar-se tant el segon set com el tercer per 6-1, en un partit de 3 hores. Un punt final on Raquel va cridar ben fort acompanyant el colp guanyador que la feia de nou campiona, havent superat moltes inclemències en contra, com les altes temperatures i sobretot la quantitat d’hores en pista que ha estat aquesta setmana.

Una nova alegria per a Raquel González, que en les seues pròpies paraules valora aquest triomf “tant o més que el primer que va aconseguir a Sevilla, ja que aquesta vegada l’esforç ha estat molt gran, encara que per sort i treball s’ha vist recompensat.”

S’acompleix la mitat de la temporada i Raquel no haguera somniat haver aconseguit tots aquests triomfs. Tanmateix, la pròpia tenista sabia que el treball realitzat portaria més prompte o més tard a estar prop d’aconseguir aquests resultats, i en aquests cas, a aconseguir-los.

La pròxima parada per a Raquel estarà a la República Txeca i Itàlia, on acudirà formant part de l’equip espanyol infantil, per disputar un campionat internacional de seleccions. A més, a continuació hi hauran nous reptes com el Campionat d’Espanya de la categoria que es disputarà a Valladolid, o continuar defenent el liderat del rànquing del Rafa Nadal Tour a les proves que queden i al Màster del circuit, a les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy a les Illes Balears.

Enhorabona Raquel!

Vicent Egea

- PUBLICITAT -