- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Maria Caldés Capsir participà en novembre en una trobada amb la primatòloga Jane Goodall, un encontre del Programa “Raíces y Brotes

CN | Castebrota

El passat 22 de novembre, la Doctora Jane Goodall va viatjar a España i Andorra per participar en un encontre del Programa “Raíces y Brotes”.

PUBLICITAT

Maria Caldés Capsir, que és una de les “Joves Inspiradores” de Raíces y Brotes, va intervindre per explicar-li a la Primatòloga l’orige i trajectòria del grup Castebrota al llarg d’aquests cinc anys.

Durant l’acte, que es va celebrar a La Casa Encendida de Madrid, es va detallar el gran treball que realitza l’Institut Jane Goodall al Congo i Senegal, i vam conéixer de primera mà quin és l’impacte de campanyes com “Mobilitza’t per la Selva”, explicat per la coordinadora del centre de Recuperació de Tchimpounga al Congo, Rebeca Atencia.

Jane Goodall, Maria i altres companys en les mateixes inquietuds que ella.

Jane Goodall al seu discurs, va fer un recorregut pels més de 30 anys d’història amb els que compta el programa educatiu “Raíces y Brotes/Roots and Shoots” i com ha anat crexquent arreu del món. Un missatge carregat d’esperança i que convida a actuar des del dia a dia més proper, des de les xicotetes accions que, portades a terme per moltes persones poden ser molt poderoses. Sempre posant el focus en la infantesa i la joventut i en la il·lusió i força que transmeten aquest jovent per transformar la forma d’habitar la nostra llar, el planeta.

| Vídeo | Intervenció de Maria en la trobada amb la Primatòloga Jane Goodall

Des de Castelló Notícies, felicitem Maria Caldés Capsir per la seua inspiradora intervenció amb la Doctora Jane Goodall. La seua dedicació i compromís amb la conservació ambiental són un exemple per a tots. Endavant amb la lluita per un futur sostenible!

Noticia relacionada:

Castelló Continua Mobilitzant-se per la Selva de la mà de Castebrota

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací