- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Per un Castelló més net: L’Ajuntament llança una campanya de conscienciació i demana la col·laboració ciutadana

CN | Aida

L’Ajuntament de Castelló ha iniciat una nova campanya amb l’objectiu de millorar la neteja dels carrers, places i altres espais urbans del poble, un poble net és aquell que no embruta. Sota el lema “Per un Castelló més net”, les autoritats locals busquen la participació activa dels ciutadans per mantenir Castelló en un estat òptim i saludable.

La iniciativa també té una dimensió vinculada al benestar animal. En aquest sentit, s’han implementat mesures de la llei 2/2023 de protecció, benestar i tinença d’animals de companyia. Les sancions per incompliment d’aquesta normativa poden oscil·lar entre 100 i 3000 euros.

PUBLICITAT

L’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez Llácer, en declaracions a CN, ha destacat la importància de la col·laboració ciutadana en la preservació de l’entorn. Amb l’objectiu de mantenir els espais propers als centres educatius nets i segurs, s’ha intensificat la presència policial en aquestes àrees.

S’han establert mesures especials de control en els llocs on es disposen contenidors de residus, així com en la recollida d’excrements de gossos. Totes les accions incíviques es veuran sotmeses a sancions econòmiques com a part d’aquesta campanya integral per un Castelló més net i ordenat.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací