- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

Naix ‘CASTEBROTA’, un grup ‘RAÍCES Y BROTES’ de l’Institut Jane Goodall

Castebrota (Castelló Brota) és un grup que pertany al programa educatiu «Raíces y brotes/Roots and shoots» de l’Institut Jane Goodall. Ha sigut creat per la xiqueta castellonera Maria Caldés Capsir arran d’un treball d’investigació sobre la doctora Goodall per a la classe de la mestra Maria José Ferrando, de 3r de Primària del CEIP Severí Torres.

L’objectiu del grup més immediat i primigeni és mantenir nets els ecosistemes locals de femalesa (fem a la naturalesa): les riberes dels rius Albaida i Xúquer, la Font Amarga, El Miragall, El Castellet, Utxera, i Santa Ana. Accions que, en un principi, es desenvoluparan amb una freqüència mensual a partir de setembre.

Però també pretèn fomentar des de l’àmbit familiar el coneixement i l’estima pel medi que ens envolta, el consum responsable i els hàbits de vida sostenibles.

Com diu la doctora Jane Goodall, «encara no és tard per canviar el que ens envolta, si tots i totes posem el nostre granet d’arena».

El proper dissabte 29 de juny de 2019 tindrà lloc la primera acció de neteja a La Font Amarga a les 19:30h. Com que es tracta d’una activitat per a públic familiar de totes les edats i en previsió d’altes temperatures, es farà una intervenció curteta.

T’esperem!!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací