- PUBLICITAT -

CN | Castebrota

De la mà de Castebrota i l’Ajuntament de Castelló arriba la cinquena edició de la campanya de recollida de mòbils i tablets velles i/o trencades, que es podran portar als centres educatius així com a la Biblioteca i al Mercat Municipal. A més a més, enguany com a novetat comptarem amb una caixa de recollida a les dependències de “La Lira”.

Encara que pensem que Àfrica està molt lluny en portem un trosset a les nostres butxaques…Castelló és un poble compromés amb el medi ambient i ja portem recollits més de 600 dispositius a les anteriors edicions. Amb aquesta acció:

PUBLICITAT

Afavorirem la reutilització i el reciclatge dels nostres aparells per evitar l’extracció massiva de coltán, que és el mineral que s’utiltiza en la seua producció i que és font de conflictes i guerres al continent africà;

Contribuirem a reduir l’explotació de treball infantil en aquestes mines.

Kabi arriba a Tchimpounga després de ser rescatat dels caçadors furtius (F. Turmo / JGI) – Font https://janegoodall.es/

I per últim, mitigarem la deforestació dels ecosistemes africans per fer-ne l’extracció, cosa que posa en perill la vida dels animals que habitaven aquests espais ara ocupats per mines, i que afecta a l’equilibri de la biodiversitat.

Ajudarem a la recuperació i retorn al seu hàbitat dels ximpanzés del Centre de Recuperació de l’IJG a Tchimpounga (Congo), on hi treballen més de 150 persones baix la coordinació de la veterinària Rebeca Atencia, el que genera un impacte econòmic i social positiu a la zona.

Per això teniu fins al dimecres 31 de gener per a portar als centres educatius així com a la Biblioteca i al Mercat Municipal. A més a més, enguany com a novetat comptarem amb una caixa de recollida a les dependències de “La Lira”.

Anima’t i participa. Marca la diferència!

- PUBLICITAT -