- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de FEBRER de 2021 per ordre anvers a l’arribada


.- Han passat vora dos mesos des de la darrera vegada que vaig denunciar aquesta situació al riu Xúquer, a la vora de La Barca. Avui està pitjor. Costa el mateix anar a l’Ecoparc. Podem mostrar tenir dos dits de seny, per favor?

smartcapture

.- Al mig perquè eu xafen, augmenta la incidència i ja tenim 2643 caguerades de gos per cada 100.000 habitants.


.- No és un concurs de fotografia creativa, és real… que poca vergonya tenen alguns!


.- Com ja fa mesos que vaig posar denúncia per falta d’il·luminació i continua tot igual…
De nou la torne a fer, en refereix al carrer Tomàs Estruch (carrer de la via), uns dels carrers més transitats de Castelló, tant per vianants com per vehicles.


.- Després de les reformes d’aquest carrer que dóna a la carretera, podem observar com passen alguns vehicles a gran velocitat. Comportant incívic i de gran perill. Ens agradaria que col·locaren algunes bandes sonores per evitar aquests actes. Moltes gràcies


.- Així es troben molts contenidors de reciclatge al nostre poble de Castelló. Entre brutícia i plens de gom a gom. Així no donen ganes de reciclar. Aquest està ubicat al carrer Argentina, front l’Autoescola Chalver.


.- Vos remet una sèrie de fotografies que he fet per tal de denunciar l’estat en què es troba el carril bici que va des de Castelló fins a Senyera, a l’altura del cementeri. La gent passeja amb les seues mascotes i deixen fer les seues necessitats en mig del carril per a després no recollir-ho. I al marge del camí tiren tota classe de fem.

Carril Bici - foto denuncia


.- Una vegada més el carrer Virgilio Bernabéu a fosques, situació que es repeteix sovint i durant llargues temporades. Ja fa un temps que es va comunicar a les autoritats. Esperem que se solucione i que no passe cap accident. Gràcies.

I, a més a més, els vehicles que venen per la ronda l’Almenà cap a la zona esportiva per on està l’olivera van a velocitats excessives.


.- Un veí vol denunciar la irresponsabilitat de què recolzen l’escala a la façana sense estar el propietari de l’edifici, perquè es veu desprotegit, fins es poden produir robatoris, si no se sap qui és el que recolza l’escala sense avisar.


.- Ahir, vaig anar a l’Ecoparc a reciclar i la veritat, em vaig quedar meravellat amb el xic que estava allí treballant… un 10.
Molt educat, i el que més em va impressionar és que es va oferir a ajudar-me i tot.
Enhorabona, així reciclarem molt més i millor.??????


.- És deplorable, encara que veuen que està ple continuen tirant borses, després passen a buidar el contenidor i agarren el que està fora i eu tiren al contenidor de les escombraries, aleshores perquè reciclem? Està provat que a la gent es ve millor tirar-ho en el carrer Sant Vicent que en la ronda Montolivet, alguna cosa és haurà de fer.


.- Un suggeriment fa falta un espill a la carretera, a l’altura de l’autoescola Exprés, perquè des que la carretera és unidireccional i es pot estacionar, quan vens del carrer de l’Almassereta cap a la carretera, no hi ha visibilitat. Gràcies


.- No és pel vent, porta així anys. En aquest carrer hem de baixar de la vorera per poder passar i això que està marcat a terra “colecamí” un poc perillós pels xiquets/es no? Eixe itinerari marcat a terra es devia vigilar més i cuidar. Carrer/ racó del teular


.- Plaça del País Valencià o plaça de les Merdes? L’Ajuntament de Castelló podria fer un cens d’animals per a identificar-ne als responsables, com ha fet Almoines, població de 2000 habitants.


.- Ens arriben aquestes fotos perquè recordem que el pas de vianants és perquè passen els vianants com el seu nom indica…


.- Indignant el que ens trobem quan eixim cap al riu per a oxigenar-nos i entretenir als xiquets.


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -

6 Comentaris

  1. Hola voldria posar unes fotos per demanar a qui corresponga o arregle pero no se com fero podria algu explicarme q tinc de fer ,grasies

  2. Es igual que ho demanes per favor com que no. Per cert, dius que es la segona vegada que ho denuncies, jo vaig enviar hui fa 8 dies el que tenim al Carrer Nou i no ha segut publicada. Persianas mullades de pipis i merdes de animals. En fin, continuaré demanant per favor als amos dels gossos pero quedare igual.

  3. Jo vulc dir el que tenen gosos que molt be replegar la.caca del gos en una bolseta pero nia que tirarlo a la basura no al escapat .

  4. Estic totalment d’acord amb fer un cens d’animals. Al ultim ple ja vaig preguntar pel el tema dels excrements ja que al Carrer nou tenim casi totes les dices les persianas mullades de pipis de gossos i de gossets (gossets amb nom de jugador de futbol del barça).

Comments are closed.