- PUBLICITAT -

 

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de SETEMBRE de 2021 per ordre anvers a l’arribada


.- Estem davant d’un pal de cables molt perillós a la ronda del Racó de Cifre!!! Les canaletes d’aigua que van per dalt no traguen l’aigua, la part de dins ha caigut a plom i en concret la fusta d’eixe pal, més la humitat, en la meua opinió és una trencada segura, per la quantitat de pes i de cables. Gràcies


.- Hi ha que no respecta ni carril bici, o no sa dona que es pot aparcar a l’altra banda, gràcies.


.- Aquest cap de setmana es veu que Castelló ha sigut un gran ‘botelló‘, tant al parc de l’estació com en una zona de l’Utxera, no sols l’incivisme és molestar amb soroll a altes hores de la nit, també en la brutícia que ens deixen, no són capaços de plegar ni un pot, ni una botella, vergonya cavallers!!!


.- Vorera, situada en el Carrer Síndic Casanova, anteriorment reparada, ha donat, es prega que es repare.


.- Carrer Alberic – Albalat dels Sorells – Escombraries en el carrer i en el solar que té la paret trencada.


.- Estat pèssim d’alguns contenidors als nostres carrers, aquests estan ubicats al carrer Sant Joan d’Enova i a la Ronda l’Almenà


.- A la plaça de l’Ermita de Castelló tenim un parc infantil molt bonic, i les xiquetes i xiquets gaudeixen molt d’ell, en aquests moments té alguns desperfectes importants perquè ningú es faça mal, per favor arregleu com més aviat millor.


.- 14/09/2021 | La recollida de ‘trastos’ són el dia 1 i 15 de cada mes, si és diumenge o festiu serà l’endemà…


.- Al carrer Argentina, a la porta de la verduleria, la reixa està trencada i alçada. Algun dia rebentarà la roda d’algun cotxe.


.- Com podeu observar els arbres en la ronda Raco de Cifre, a l’altura del núm. 75, fa un temps que estan sense podar i els cables de telèfon que creuen a la meua casa estan lligats en un fil al balcó, les rames van obstruint, i perilla que passe un vehicle en altura. A qui corresponga, per favor podrien revisar, moltes gràcies.


.- Vorera a la Plaça Pepe Roig. En el forat cap una roda de cotxe. Potser com fan lliurament de premis aquesta nit a la fi ho arreglen…


.- Ens agradaria que tornaren a posar les tanques al parc en l’horari de xiquetes i xiquets! Hi ha molt de trànsit, i no passen a poc a poc que diguem… Gràcies!


.- Foto denúncia: burilles, pots, mascaretes, paquetets… Tot una gorrina a la zona de joc dels menuts al parc. Un poc de consciència per favor. I ja que hi ha tan poc de civisme, no estaria malament que l’ajuntament als matins ho netejarà.


.- 04/09/2021 – Clavegueram en mal estat i molt perillós en el carrer Germana Assumpció. S’ha avisat a la policia perquè la senyalitzen a les 16.22 h. Aquestes hores continua sense senyalitzar. Cada vegada que passa un vehicle es mou i s’alça, amb perill de colpejar-lo.


.- Hola, vos passe una foto per a denunciar l’estat en el qual es troba el solar del carrer Ravalet núm. 2, ple de malesa i animals, preguem a l’Ajuntament que obligue el propietari a mantenir net com cal gràcies.


.- Tapa trencada al carrer Castelló d’Empúries, 54. Hi ha una tapa partida a la vorera i a punt de trencar-se. Enfront mateix de la tapa viuen una xiqueta de 2 anys i un xiquet d’1 any, i cada dia passen per eixa zona, bé per jugar o bé per entrar a casa, amb el perill que comporta si arribara a trencar-se. Demanem que siga substituïda, per favor. Gràcies.


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -