- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de JUNY de 2021 per ordre anvers a l’arribada


.- Continua el vandalisme a la Font Amarga, la nostra icona és contínuament destrossada per personatges incívics que caldrà denunciar i rebutjar…


.- Els solars del carrer Castelló de la Plana per netejar!!! Amb el perill que comporta, rics d’incendi i plagues de tota classe…


.- Tot es pot fer en una societat sempre que hi haja RESPECTE. El soroll a determinades hores és anar contra la consideració dels altres. L’autorentat de la Ronda Montolivet n’és un exemple. No n’hi ha horari. Tant s’hi fa a les 7 del matí com a les nou de la nit o a les 3 del migdia.


.- Açò no és reciclar, és contaminar, la borsa dels paperets destapada i els papers volant per tot el carrer.

 


.- És al carrer Sant Vicent i correspon a una de les portes del Califòrnia, com es pot vorer qualsevol dia ens cau damunt! Lamentable l’estat que està.


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -