- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de JULIOL de 2021 per ordre anvers a l’arribada


.- Porta posterior del cementeri, vandalisme sense parar.


.- És vergonyós la quantitat de motos que passen al dia amb un soroll horrorós, contaminació que també pot afectar a la salut mental. Vergonyós que el tema seguisca igual des de fa anys. Seria hora ja de posar mesures, per favor! Gràcies.


.- Vaig en cadira de rodes i en pregunte per on baixe? Demane que no es tapen els espais que em faciliten poder desplaçar-me… en el que cas d’aquesta furgoneta és contínuament com veureu!!!
Per favor conductor de furgoneta, respectem!!!


.- Com cada estiu, l’Albaida el fan eixugar. Per què? Qui ho decideix? N’hi ha una resposta de l’Ajuntament de Castelló?


.- Aquest contenidor està ja més d’un mes interrompent el carril bici i part de la vorera!


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. El tema del soroll es dona ler perdut. Personalment vinc insistint a l’administració local i res. Cal passar més endavant. Estem en procés de constituir una associació per tenir més força. Així que queixar-se sí. Però sobretot actuar

Comments are closed.