- PUBLICITAT -

 

Bones notícies per a tots els aficionats castelloners/res a l’escala i corda! Els dos equips de Castelló s’han classificat per a jugar les semifinals del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda.

Dissabte passat, el Castelloner B format per Jesús, Edu i Carles va guanyar 25-60 al trinquet de La Llosa de Ranes contra el CPV El Dauet, mentre que el Castelloner A format per Javi, Pepe i David va guanyar 60-0 al CPV Torrent al trinquet municipal de Castelló.

PUBLICITAT
Jesús, Edu i Carles

La pròxima setmana, els horaris per a les semifinals són els següents: el Castelloner B de Jesús, Edu i Carles jugarà dissabte 18 de febrer a les 16.00 h a Alfara del Patriarca.

Mentre que el Castelloner A Javi, Pepe i David s’enfrontaran el dissabte 18 de febrer a les 16.00 h al CPV Sueca al trinquet de Castelló. La tornada de les semifinals es farà la setmana següent.

Javi, Pepe i David

Cal recordar que aquest és un campionat amb un gran prestigi dins del món amateur de la pilota valenciana, més de 80 equips distribuïts en diverses categories s’han jugat passar a les semifinals.

Recomanem que esteu atens a les pròximes notícies, estem segurs que si aneu a veure una, repetireu. La modalitat Escala i Corda és molt espectacular i es juga en una pista rectangular amb una xarxa en el centre. L’objectiu del joc és colpejar la pilota amb la mà de tal forma que l’oponent no puga retornar-la correctament. La pilota pot tocar el sostre i les parets de la pista, la qual cosa afegeix una certa dificultat al joc.

CN amb la pilota valenciana, amb el CPV Castelloner

- PUBLICITAT -