- PUBLICITAT -

 

La veritat és que ja us havia avisat però encara així la cosa a nivell local ha sigut una miqueta peculiar i entrebesada.

No obstant això les prediccions que, sobretot a València, anava a haver-hi un canvi us l’anunciava davant la incredulitat de molts de vosaltres, però bo, està fet, per no parlar de la resta del territori espanyol.

Podemos, igual que Ciutadans, desapareixen del mapa polític i el PSOE comença la seua caiguda lliure, això és així.

PUBLICITAT

Acabe de veure el vídeo de Pedro Sánchez demanant socors i anunciant les eleccions generals en menys de 2 mesos.

De nou caldrà reparar la maquinaria del govern, llevar els pegats que ha posat i col·locar a Espanya en el lloc que mereix.

Però anem al que ens interessa, que és el nostre benvolgut poble. Amb un triple empat i amb una victòria de vots del PP la veritat és que s’anuncien negociacions difícils.

El mes lògic seria pensar que els dos partits d’esquerres feren un govern conjunt amb 4+4, si, això és el primer que pensarem tots (Bueno jo no). Després hi ha unes altres quantes fórmules per a crear govern, per votacions, altres aliances, etc..

Em fa l’efecte que tots dos lideres d’aquests dos partits d’esquerres no s’ajuntarien ni per a anar a un bateig, però bo, qui sap, hi ha vegades que el din sense don funciona. (Espere que no).

El que jo pense, que com sempre advertisc, és la meua opinió personal, és que si de veritat volem que el nostre poble avance en la correcta direcció, obtinguem tots els suports i ajudes necessàries de l’exterior, juntament amb totes les subvencions corresponents, és que el PP estiga governant. Amb qui? Perquè ja coneixeu les meues idees polítiques, si hi ha alguna cosa que em dona molta feredat és el catalanisme i nacionalisme, el despotisme i sobretot l’egocentrisme.

Sobren les paraules, així que només falta veure si aconseguim que aquests dos partits que a hores d’ara ja heu de saber quins són es posen d’acord i comencen a treballar per i per al poble.

Vull aprofitar per a felicitar el PP, amb els quals ja sabeu que simpatitze i a més vull cridar a la reflexió a un parell de persones.

D’una banda a l’antiga candidata del PP que en comptes de fer costat a l’actual candidat s’ha dedicat a tot el contrari, juntament amb el seu equip de “traidors” i també a l’actual President local del PP, que la veritat, mes bé em sembla el xofer de l’excandidata que un President. Segons he pogut saber per part d’aquests dos personatges el suport ha sigut zero, bo crec que ha sigut una anti campanya PP.

Vull agrair al govern local aquests 8 anys de mandat…….. bo no, la qual cosa de veritat vull agrair és que per fi isquen de l’ajuntament i que si romandran en ell siga com a mers espectadors, que prenguen de la seua pròpia medicina.

És el moment d’utilitzar la intel·ligència, l’estratègia política i sobre tot el sentit comù, esperem que tots dos lideres arriben a un acord satisfactori i conseqüent, tenint en compte el marc polític actual i el que se’ns aveïna en tot just un parell de mesos per el be de aquest poble!!!

Felicitats per guanyar!!!!
Mar_71 

- PUBLICITAT -

5 Comentaris

 1. Bon dia a tots.
  No me motiva cap comentari per a contestar, tan sols donar les gràcies als que han participat al meu favor, dir-vos que no pergueu el temps en tonteries de gent no se identifica, a la meua cosina Mila Palomares, ella al igual que jo SEMPRE de cara. Ojalà tots foren igual de valents.
  Els vots no han acompanyat en el que s’esperaba i tenen que arremetre com i contra qui siga.
  M’alegre del qué poden dir de mí, que més bé es res.
  A passar-ho bé!

 2. Tens raó Adéu , no vaig a perdre el temps en una persona tan ocupada i en càrrec tan important ,però que no li ha importat perdre el temps per un escrit descrivint al home de la edil del PP de “xofer “despectivament”i si si sibel.lina et pareix un insult més bé és un adjectiu , a més a més mai en la meva vida formaria part del PP (que poca memòria té el nostre País Valencià ) disfruta ara que pots!

 3. Adeu!!!

  Estimada Mila Palomares, veig que has necessitat dos comentaris per a finalment no dir res de res.

  No crec que siga necessari identificar-se com tu ho has fet, encara que uns altres que estan parlant, al meu entendre, sobrepassant alguns límits i defensant a mort a la teua benvolguda cosina tampoc ho fan.
  Perque aixo de “ Els collons del caball d’espartaco” tela marinera!!! A eixe no li dius res??? No poses en dubte el seu genere o el seu partit? Clar, saps qui es….

  El mes estrany és que dues dones que no estem vivint en aquest poble estiguem mantenint aquesta conversa que si l’analitzem fredament és a qui menys ens afecta.

  Si no m’identifique és perquè treballe en un Hospital amb un càrrec d’una certa rellevància i l’últim que desitge és ser el tema de murmuració en el meu entorn professional i si això no ho entens és el teu problema.

  De totes maneres en el dia d’ahir vaig decidir que anava a ser el meu últim comentari perquè vaig fer les meues pròpies valoracions i vaig traure les meues pròpies conclusions.

  Com una excepció estic responent-te perquè m’han avisat que algú m’havia escrit i faltat el respecte, cosa que acabe de comprovar.

  Per a res et consent que em faltes amb això de sibil·lina, masclista i faltes a un partit que per a res té a veure amb aqueixos qualificatius, i això hauries de saber-ho tu, sent com és que la teua pròpia família fins fa a penes unes setmanes ha format part d’aquest durant molts anys.

  Si els meus comentaris han despertat o animat a altres persones a fer els seus propis no es la meua culpa.

  La consciència és el pitjor enemic de les persones, tingues-lo en compte i transmet-lo a qui cregues oportú.

  Diu una dita molt sàvia que si fas alguna cosa que no t’honra i no vols que se sàpia, el millor és no fer-ho perquè al final tot ix a la llum. Som amos dels nostres actes i consegüentment hem d’assumir-los i amb això també les seues conseqüències.

  Que passes bon dia Mila i que la sort t’acompanye!!!

  Ara sí, pots escriure tot el que vuigues perque no pense entrar mes a este lloc.

  Un plaer i felicite al equip de este espai per el seu treball.

 4. Estimat/da qui sigues ja que no t ‘ atreveixes a identificar-te , és irrespectuoso, sibili i mascliste cosa normal del partit de ve , a més a més crec que faltes prou a la veracitat , així que bon vent i bona barca hi ha que ser més imparcial amb certs temes i no fer judicis de valoracions perjudicant a persones honrades, al contrari que tu , jo si que m’identifique!

 5. Me pareix una manera super irrespectuosa de dirigir-se a tota una senyora i al seu marit , fent acusacions sense fundaments i a falta de credibilitat i a més a més encara em pareix més greu que no tingués la valentia de signar amb el teu nom i cognom , cosa prou habitual en el teu partit , informat!

Comments are closed.