- PUBLICITAT -

 

Això em sembla el món a l’inrevés, aquesta setmana i més ahir en el mercat i hui pels carrers m’he adonat que els partits capitalistes estan resultant els més austers. En canvi, els partits més austers estic veient un desplegament de mitjans dignes de ser subratllats.

Ahir em vaig fer un volt pel Mercat i em trobe als d’EU repartint fullets mà a mà en la vorera, arribe a recollir un pollastre per a menjar i em trobe a 4 del PP en una taula tipus top manta amb quatre caramels i quatre papers sobre una taula bruta i cochambrosa.

Em gire a l’esquerra mirant cap a l’edifici del mercat i em trobe als de Compromís amb un muntatge digne de qualsevol botiga de les millors del mercat. (Que ja volgueren molts)

PUBLICITAT

A la volta veig que els del PSPV també disposen d’una carpa ben luxosa!!!

Damunt escolte una furgoneta pensant que ja havien arribat els tapissers de butaques al poble però, sorpresa, era el PSPV.

Hui torne a veure una altra furgoneta però en aquest cas són els de Compromís, tampoc eren els tapissers, clar, encara que francament tant els uns com els altres no s’entenia res.

Jo pinso, aquests dos estaran picats? No és rar que tots dos vulguen de colp una piscina retràctil? S’estan copiant? Tenen fixació pels mateixes faroles i projectes com diu EU?

Els qui són els capitalistes en aquest poble? On està l’austeritat? D’on eixen tants diners per a aquestes cares campanyes publicitàries?

Què passarà si al final no guanyen cap d’aquests dos partits que estan apostant tan fort?

Totes les respostes el proper dilluns!!!

Ah, se m’oblidava, hui tanca campanya l’actual alcalde en la plaça de l’església, haurà previst si plou passar el seu Míting a l’interior de l’església o ho farà en la seua seu, dependrà de la gent que acudisca per l’aforament, supose.

Estic molt decebut amb tots els polítics.

143.13

- PUBLICITAT -