- PUBLICITAT -

 

Estem en els últims dies decisius abans de cedir el control del nostre benvolgut poble a un grup de persones que, abans de res, hem d’analitzar en primer lloc com a persones, oblidant-nos una mica de la seua orientació política perquè en un poble tots ens coneixem i té mes valor la persona com a tal que com els seus ideals polítics.

Partint d’aqueixa base hi ha 4 grups.

Un que porta ja 8 anys fent el que ja tots sabem i és qüestió de pensar. ¿Volem seguir amb aqueixa dinàmica? Si la resposta és si, sens dubte cal votar a aquest “Senyor”. Resulta que després de 8 anys és ara quan “Són” de tot. No em mereix mes temps ni comentaris. Jo SOC RES D’ELLS.

PUBLICITAT

En segon lloc, tenim un partit liderat per una dona amb molta garra que ha estat formant part d’un govern des de l’oposició sense aportar res i disposada a trencar, això si “amb molt d’art”. Amb un programa que ni amb 4 vegades el pressupost actual seria capaç de complir, amb el risc de quedar-se sense suport de la Generalitat segons els últims sondejos publicats. Per a mi, particularment, mala opció. NO ELS VOTARÉ.

En tercer lloc tenim l’únic partit, direm de dretes encara que, coneixent el seu programa i intencions m’atreviria mes a classificar-los com a dreta moderada o centre, encara que bo, aqueixa és la meua opinió particular (per descomptat, com la resta d’aquest escrit). Porten un programa mes curt, mes realista i assolible, concorde a les necessitats que han avaluat. Amb un grup de gent variada ajuntant antics militants que aporten experiència i gent jove que aporta noves idees. Amb moltes opcions de comptar amb suport de la Generalitat (Dades d’estadístiques independents actuals). JO ELS DONARÉ EL MEU VOT.

Finalment tenim un Grup, al meu entendre minoritari, sense menysprear, però que mirant al passat i fent números, dels 4 candidats són els que menys opcions tenen i això és així, sense mes, i és el que sol ocórrer quan en un poble de 7.000 habitants, que per molt d’esquerres que siga, aquesta es troba fraccionada en 3 partits. QUE NO COMPTEN AMB EL MEU VOT.

Faig aquesta reflexió perquè veig a molta gent passiva i indecisa i decidirem alguna cosa que durarà almenys 4 anys i pot ajudar-nos a millorar la nostra qualitat de vida, les nostres condicions, els nostres serveis, la nostra economia, i en general la nostra tranquil·litat com a veïns d’un poble que volem veure créixer i millorar en tots els seus aspectes.

Si algú ho ha pensat. doncs sí, soc una dona simpatitzant de dretes, no he d’ocultar-ho, Soc Valenciàna i Espanyola. No soc ni Catalanista ni pertany a un partit dictador. Condemne als Etarres i a qualsevol grup terrorista. I per a mi tot aquell que mata, és assassí, independentment del seu genere, ideals i circumstàncies.

Mar_71

- PUBLICITAT -

4 Comentaris

 1. En tots els llocs, asociacións i partits, hi ha lladres, i aixó es proporcional al temps que hagen detentat el poder. Tenim dos casos similars, Comunitat Valenciana i Andalucia, el que ens diu que les esquerres actúen com les dretes, i al inrevés. Els de un costat i l’altre han sigut parits pel matèix lloc.

 2. Pef cert , com a dona el feminisme t’omporta ben poc , cal saber les dades de dones assasenides per les seues parelles , xiquets i xiquetes que s’han quedat orfres de mare per un assasi .Ara be a tu t’importa recalcar a ETA fa 12 anys desamaneguda i que eres espanyola .Es un plus ??? Doncs asi som totes i tots de castelló de Valéncia i d’Espanya no sols vosaltres .Que a falta d’arguments i propostes ens agafem a ETA VERGONYA !!

  • VERGONYA es un partit que s’ha aliat amb Bildu, amb Otegui al capdavant responsable de destrossar durant mes de 40 anys a mes de 850 famílies que van viure durant tot aqueix període de temps sumits en el terror i la desesperança i que hui dia molts d’ells segueixen sense recuperar-se.
   Un Pedro Sánchez aliat al seu torn amb els independentistes colpistes, finançant els seus partits, donant-los cabuda en el govern i faltant a l’honor de la Constitució Espanyola. Un PSOE, que només en els últims mesos ha sigut protagonista d’innombrables corrupcions com el cas Francis Puig, el cas ASUD, el vergonyós cas Oltra, el suport del dictador Madur de Venezuela i innombrables casos mes que es poden consultar fàcilment.

   VERGONYA és llegir-te i veure que només t’importa el feminisme sobre tota les coses i parlar d’ETA amb oportunisme quan per desgràcia i gràcies al Senyoret Sánchez està en el govern campant a pler.

   VERGONYA és veure com els violadors ixen al carrer gràcies a ls genialitats dels teus amics dels partits d’esquerres.

   VERGONYA és veure com estem acoquinant a tot un genere de persones per uns pocs.

   VERGONYA dones la teua benvolguda anònima, que t’abanderes amb el feminisme perquè està de moda i estic segura que no si més no saps el que és.

   A València tenim un alcalde català, nascut a Manresa i a més catalanista, amb molta honra segons les seues pròpies paraules, el no se sent ni valencià ni espanyol i aquest está governant conjuntament amb el PSOE. Si vosté li vota a ell supose que vol dir que està d’acord amb ell, o no? El mateix ocorre amb l’actual alcalde d’aquest poble, la seua principal bandera és catalanista 100% i no em referisc literalment.

   Al altre Anònim,

   Respecte al tema de pagament de de medicaments, llibres de text, suport a col·legis, i una infinitat d’ajudes més, seria convenient que et revisares bé dues coses, primer qui ho ha dut a terme i segon que estudies bé les propostes actuals de cadascun dels partits perquè fa l’efecte que estàs totalment desinformat, així com altres propostes d’ampliació dirigides a l’educació i la sanitat.

   Parlar de casos de corrupció política sent del PSOE. em sembla una frivolitat, només en l’últim any podria citar-te infinitat d’ells però clar la teua tens molts del PP, que si els trajes. que si Rita, que si Camps, que si Rus, ahhh que per cert, cap d’ells s’ha condemnat…. Pregunta-li al marit d’Oltra com li va….

   Ahir preparant el menjar escoltava una mica de compra de vots en Mojacar i vaig pensar serà VOX, però vaja, era també el PSOE.

   Els sondejos cal mirar-los en fonts independents senyor anònim, si vosté os mira en el Cis o el que es publica en mitjans de comunicació estan manipulats. Faça vosté una cerca de sondejos independents (independent, per si no ho sap, vol dir que no es manipulen).

   La meua intenció amb la reflexió era simplement un escrit sense atacs i sense ànim de faltar a ningú. Com sempre, i com podem veure diàriament en tots els mitjans l’única forma que té l’esquerra d’entrar a debat és mitjançant atacs, menyspreus i falses veritats. La manipulació, les perilloses aliances, el tot val, i altres aberracions són molt comunes per desgràcia.

   No es molesteu perquè no entraré al drap, dit això sort a tots i que Déu ens enxampe confessats.

 3. Al acabar de llegir la teua reflexio , si que t’has fixat en les persones candidates i no en les segles d’un partit .
  Ja que el declares de dretes i es clar que no votaras mai a l’esquerres i sobre tot al PSPV/PSOE
  I deus de fixar-te mes en els sondejos , l’esquerra tornara a governar Valéncia .
  Ara reflexiona o Corrupcio o centres educatius per a tots o copago farmaceutic o medicaments per a tots .Gratuitat xarxa llibres per a tots o despesa important en llibres per a les families .I lo mes greu tots els teus dirigents encausats per la justicia o empressonats .
  Ahi te lo dejo!!!

Comments are closed.