- PUBLICITAT -

 

El Partit Popular de Castelló va presentar davant de més de cent persones la llista de la candidatura i el seu candidat, Antonio Aviño Torregrosa, per a les pròximes eleccions del 28-M, aquest acte va tindre lloc al Mercat Municipal de Castelló el passat divendres 12 de maig al voltant de les 20.00 h.

Antonio Aviño, que lidera la llista del Partit Popular per a les eleccions, va destacar la importància d’aquest acte per a la campanya electoral. “És un honor presentar-me davant la ciutadania de Castelló i explicar les propostes del Partit Popular per a fer un poble més just i pròsper“, va ha assenyalar.

PUBLICITAT

El Mercat Municipal va ser el lloc escollit per a la presentació de la candidatura, ja que es tracta d’un lloc emblemàtic per al poble, que representa la seua història i la seua cultura. Així mateix, el mercat és un lloc de trobada per als castelloners i castelloneres, i per això es va triar aquest espai per a presentar els membres de la llista i les propostes del Partit Popular.

El Partit Popular de Castelló està sastifet del èxit d’aquest acte i que la ciutadania mostrara el seu suport a la candidatura d’Antonio Aviño Torregrosa i al programa electoral del partit.

Amb la presentació de la candidatura, el Partit Popular comença una intensa campanya electoral que durarà fins a les eleccions del pròxim 28 de maig.

| GALERIA | Presentació llista Partit Popular Castelló – 28M

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -