- PUBLICITAT -

CN | Aida

La jornada del Congrés Nacional del Partit Socialista del País Valencià (PSPV-PSOE) ha donat lloc a un nou lideratge amb Diana Morant com a secretària general, però també ha posat en relleu la presència destacada de membres de la Ribera Alta en els òrgans clau del partit.

En la nova Executiva Nacional destaquen noms de la Ribera Alta com el d’Antoni Benito i Neus Garrigues, mentre que en el Comité Nacional s’inclou la castellonera Horte Gómez, acompanyada de Sara Diert, Gema Alós, Marta Ortiz, Raúl Adam i Jonathan Martínez. A més, en el Comité Federal se situen Marta Trenzano i Carles Arques.

PUBLICITAT

Part de la responsabilitat recau ara en aquests membres de la Ribera, que han sigut triats per representar els interessos del PSPV-PSOE en nivells clau de presa de decisions. Amb una gran tasca al davant i una important responsabilitat, es preparen per a fer front als reptes que el partit haurà d’afrontar en els pròxims anys.

La nova secretària general, Diana Morant, ha buscat marcar un to d’unitat en el partit, integrant els candidats rivals en un gest de suport. Això ha permés una transició fluida i unificada cap al nou lideratge.

El Congrés Nacional, celebrat a Benicàssim (la Plana Alta), no només ha sigut una plataforma per a l’elecció d’un nou lideratge, sinó també una oportunitat per a reafirmar la unitat i el compromís del PSPV-PSOE amb el projecte liderat per Pedro Sánchez.

La nova executiva encapçalada per Diana Morant començarà a treballar immediatament per dur endavant les polítiques i iniciatives del partit. L’atenció està posada en les seues primeres accions i en la seua primera intervenció com a secretària general, on es preveu que expose la seua visió i estratègies per al futur del partit.

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha tancat l’esdeveniment amb un discurs dirigit al nou lideratge del PSPV-PSOE, donant suport i orientació per als pròxims passos del partit.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací