- PUBLICITAT -

 

El Partit Socialista de Castelló (PSPV-PSOE) ha anunciat la consecució d’un acord amb el bloc progressista del poble. Aquest acord té com a objectiu principal garantir l’estabilitat política i impulsar el progrés de Castelló. Els detalls d’aquest acord seran presentats hui 16 de juny de 2023 a la ciutadania, en un acte que tindrà lloc al pati de l’Obrera a les 20.30 hores.

Amb l’objectiu de promoure una gestió eficaç i donar resposta als reptes i necessitats del poble, el PSPV-PSOE de Castelló ha estat treballant de manera activa per aconseguir un acord amb el bloc progressista local. Després de diverses reunions i negociacions, les parts han arribat a un consens que busca estabilitzar el govern i impulsar polítiques progressistes per al benestar dels castelloners i castelloners.

L’anunci d’aquest acord serà realitzat hui en un acte públic que se celebrarà al pati de l’Obrera, un espai emblemàtic del poble. L’acte comptarà amb la presència de representants destacats del PSPV-PSOE i del bloc progressista, que explicaran els detalls i els punts més rellevants d’aquest acord.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

 1. Quanta hipocresía i mentida hi ha que aguantar en aquest poble. Segur que a menjar els dos del mateix plat fins i tot. I nosaltres com a borreguets a aplaudirlos.
  Vorem aixo de 4 anys q perjurava la pava!!!
  Que asco doneu politics de pacotilla!
  Aixo si, piscina retractil tindrem, per favor………..

 2. El patito feo y Cenicienta.

  O: Que et sembla si ens partim el pastís tu i jo H?
  H: Em sembla bé però ja saps les meues condicions.
  O: Bé, mira una cosa, tu estàs en l’atur i jo necessite cotitzar un parell d’anys per a poder jubilar-me perquè estic cobrant ara de carter. Si no arribem a un acord eixirà A d’alcalde per tindre majoria de vots.
  H: No ho sabia la veritat, i és cert que ja em queda poc atur i a més cada vegada és mes baixet.
  O: Si et sembla ens partim els 4 anys i cobrem els dos i a la resta doncs que els donen.Tu d’alcaldessa i jo de tinent alcalde a temps total amb el mateix sou i en 2 anys ens canviem.
  H: Ostres, no estaria malament, i que fem amb el poble, amb la governança?
  O: Tu això deixa-m’ho a mi que mes o menys està tot en marxa, damunt com estaran els teus amics en la diputació ens tiraran una manita. Et deixe que faces la piscina, el california, el teatre i el que vulgues, que em deixes a mi la regidoria d’hisenda i personal les altres per a tu.
  H: Val, i, que has pensat per a B?
  O: Doncs a B li donem una altra vegada el patrimoni històric i que s’entretinga. I als altres ni aigua, que miren i que es mosseguen les ungles.
  H: Que bé, per fi seré una dona important, amb un bon sou i amb molt de poder!!!!!

  ( Bueno, i ja veurem si m’empodere tant que dins de 2 anys li donen a aquest també) JAJAJAJAJA

  Espejito espejito, quien es la que tiene mas eguito!!!!

Comments are closed.