- PUBLICITAT -

 

El pròxim dissabte 22 d’agost de 2020 a les 23.00 h, a la Placa de l’Ajuntament de Castelló, espectacle de Pep Gimeno ‘Botifarra’, ‘Deixa’t estar de Romanços’.

Estava programat de BANDA A BANDA DEL MEDITERRANI amb Ahmend Touzan i Pep Gimeno ‘Botifarra’, però per motius que desconeguem Pep Gimeno anuncia en el seu Facebook el concert ‘Deixa’t estar de Romanços’.

PUBLICITAT

Notícia de la programació d’abans!

El pròxim dissabte 22 d’agost de 2020 a les 23.00 h, a la Placa de l’Ajuntament de Castelló, espectacle de Pep Gimeno ‘Botifarra’.

DE BANDA A BANDA DEL MEDITERRANI
amb
Ahmend Touzan i Pepe Gimeno ‘Botifarra’

Arribat al Genovés des de Tànger amb el seu violí, la seua veu i el domini de la música popular del seu país, i fruit d’un temps de treball, AHMED TOUZANI i Pep Gimeno “BOTIFARRA” ens oferixen aquest treball, un concert on descobrirem les increïbles similituds entre la música de les ribes nord i sud del Mediterrani.

Ja fa uns quants anys que el músic marroquí Ahmed Touzani (nascut a Tànger) va arribar al Genovés, carregat amb el seu violí, el seu llaüt, la seua veu i el domini de la música popular del seu país.

Ara, després que ell i Pep Gimeno “Botifarra” entraren en contacte, i fruit d’un temps de treball i de coneixement dels respectius repertoris, ens ofereixen aquest treball, un concert on descobrirem les increïbles similituds entre la música de les ribes nord i sud del Mediterrani.

Guardonat en la categoria de “millor disc de música d’arrel” al novembre de 2018 a la primera edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana (organitzat per la Generalitat Valenciana).

Cal recordar!!!

Tots els espectacles es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament, amb aforament limitat. Es marcaran els accessos i eixides del recinte. S’habilitaran a les entrades, punts de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, a més, recordem que en cap moment, ens podem llevar la mascareta. Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i seran desinfectades abans de cada espectacle.

Estem segurs, que amb molta cura, responsabilitat i molt de seny, podrem gaudir totes i tots d’aquests espectacles de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló oferim a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.

- PUBLICITAT -