- PUBLICITAT -

 

Estimades i estimats veïnes i veïns del poble de Castelló:

En aquests dies que vénen, seria habitual que els carrers del nostre poble s’ompliren de gent, de llums, música, crits i rialles. Però aquest any, l’ambient és molt diferent, aquest agost de 2020 hem de deixar de banda la festa per fer front, entre totes i tots, a aquesta pandèmia que estem sofrint.

Aquest cap de setmana, començarien les Festes Majors i de Moros i Cristians i amb elles, una sèrie de dies i nits de molts combois, ajuntar-se amb els amics, a les comparses, a les cotxeres, als carrers o als ‘casalets’, perquè a Castelló, com ja sabeu, les festes ens agraden.

PUBLICITAT

Però aquest any, ens toca aturar la nostra fervor festera i ser responsables amb la situació que estem vivint. No deguem de confiar-nos, ni decaure, sinó tot el contrari. hem de fer mostra del nostre seny i sobretot previndre’ns del virus que ens rodeja.

És per això, que des de l’Ajuntament, recordem a totes i tots que aquests dies que s’aproximen hem d’evitar les reunions socials a les comparses, cotxeres o casals. El tallament de carrers per a qualsevol entitat no estarà autoritzat, i així els ho férem saber en una reunió a les presidentes i presidents de les comparses Mores i Cristianes, així com també a l’AFMIC. Sabem que sou totes i tots responsables, i així ho ens haveu estat demostrant.

Hem de tindre molta cura amb tot el que fem, ja que a més de posar en risc la nostra salut i la dels altres, també estem incorrent en falta que ens pot causar una denúncia per part de les autoritats.

Aprofitem aquest comunicat per recordar de nou les noves normes que ha decretat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut pública:

Qualsevol activitat permesa haurà de desenvolupar-se en condicions de seguretat, mesures de prevenció i higiene, autoprotecció i distanciament social de seguretat, d’1,5 metres.

L’ús de màscara és obligatori per a majors de 6 anys a la via pública, a espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobe obert al públic.

No es podrà fumar a la via pública o a espai a l’aire lliure quan no es puga respectar una distància mínima interpersonal d’almenys 2 metres.

És recomanable que les trobades socials es limiten a un màxim de 10 persones i evitar aquells que es produïsquen fora del grup de convivència estable.

S’ha decretat el tancament de discoteques, sales de ball, karaoke i bars de copes amb o sense actuacions musicals en directe.

Els establiments i serveis d’hostaleria i restauració hauran de tancar no més tard de la 01.00 h, sense que puga permetre’s l’accés de nous clients a partir de les 00.00 hores.

Des d’ací volem fer una crida a tota la ciutadania perquè continueu respectant totes les normes establertes des de la Conselleria de Sanitat i no promoguem els combois ni als casals, cabiles, xalets o cotxeres.

Esperem que tota la ciutatania respecte la normativa pel benefici de tot el poble.

Amb molta cura i amb responsabilitat, entre totes i tots,aconseguirem parar aquesta pandèmia. Tant sols ens queda dir-vos que sabem el que significa per a Castelló un any sense festes, però esperem que el proper any, siga compensat aquest sacrifici amb les festes del 2021.

- PUBLICITAT -