- PUBLICITAT -

CN | Aida | diarilaveu.cat

El cantador de Xàtiva, Pep Gimeno ‘Botifarra’, ha llançat una invitació inesperada al seu pròxim concert a l’espai la Rambleta de València el 23 de març. En aquest acte, Botifarra ha convidat a Jesús Albiol, diputat de Vox i regidor de Cultura a l’Ajuntament de Borriana. Aquest gest ha sorgit després que Albiol, durant una intervenció en les Corts Valencianes, qüestionara la qualitat artística de Botifarra, afirmant que “Amb aquest nom ja es fan una idea de la qualitat artística de l’autor”.

A més, Albiol ha estat recentment en el centre de la polèmica per haver censurat les publicacions en valencià de la Biblioteca Municipal de Borriana, substituint-les per altres de temàtica taurina i en valencià no normatiu.

Última actuació de Pep Gimeno a Castelló

La polèmica entre Botifarra i Albiol es va intensificar durant un debat amb la diputada de Compromís, Verònica Ruiz, on Albiol va utilitzar la programació del concert de Botifarra com a exemple per criticar la gestió cultural de Compromís, assegurant que “es van vendre quatre entrades”, en un intent de desqualificar la seua música com a part d’una suposada “gestió tronada i sectària de la cultura”.

PUBLICITAT

Les xarxes socials i de segur Castelló se solidaritza amb el nostre Pep Gimeno ‘Botifarra’, mostrant un suport ampli i una reacció enèrgica davant de les crítiques de Jesús Albiol, que han generat una resposta unitària en defensa de la cultura valenciana i del talent casolà.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací