- PUBLICITAT -

 

Concert de Corpus de La Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera amb tres protagonistes d’excepció, Pepe Fuster, Bea Fernández i Sixto Franco.

CN | Joanjo Puertos

L’Auditori Municipal Rex de Castelló va acollir el Concert de Corpus a càrrec de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera el passat dissabte 15 de juliol a les 20.00 hores. Sota la direcció de Beatriz Fernández Aucejo, aquest concert va representar una oportunitat per a arrodonir el final de curs i celebrar l’arribada de l’estiu amb música.

PUBLICITAT

El concert va ser dedicat al clarinet i va comptar amb la participació del clarinet solista Josep Fuster Martínez, un músic castelloner reconegut i benvolgut tant en el context musical castelloner com en el context nacional i internacional. La seua virtuositat en el clarinet va esdevenir el protagonista principal de la vetllada musical.

La primera part del concert va incloure una introducció breu i lúdica de les obres que s’interpretarien, per a permetre al públic gaudir-ne més plenament a càrrec de Sixto Franco. Entre les obres destaquen les composicions de Miguel Yuste, amb arranjaments de Juan Meseguer Llopis, que Fuster havia enregistrat al seu sisé disc de música virtuosa.

Per cloure el concert, es va rememorar una peça dels anys 70 en la qual Josep Fuster Martínez i Sixto Franco Llopis van interpretar un duet que ja havien interpretat en un concert de la “PEÑA LA MADRILLA” al gener de l’any 1977. Aquesta va ser una ocasió especial per a recordar i reviure moments musicals únics de temps passats.

Així doncs, aquest concert ha estat una oportunitat per a gaudir de la música en un marc excepcional com l’Auditori Municipal Rex de Castelló. El públic assistent va gaudir de ple d’aquesta experiència musical única gràcies a l’organitzadora de l’esdeveniment La Societat Musical Lira Castellonera.

Ací baix podeu gaudir d’un grapat de fotos de Joanjo Puertos del concert.
Fotos amb © Tots els drets reservats.

| GALERIA | Concert de Corpus de La Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -