- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquest dissabte 11 de maig de 2024, els aficionats a la música tenen una cita ineludible a l’auditori ‘Rex’ de Castelló, ja que s’inicia l’esperada XXI Campanya de Concerts d’Intercanvi Musicals. L’Orquestra Filibert Estrela, serà la protagonista d’aquesta primera jornada, prometent captivar l’atenció del públic assistent amb el seu repertori.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

Acompanyant a l’Orquestra Filibert Estrela, el Grup de Corda de la Unió Musical La Pobla Llarga també compartirà l’escenari en aquesta jornada d’intercanvi musical. Amb la seua actuació, aquests músics demostraran el seu virtuosisme i la seua capacitat per transmetre emocions a través de la música, consolidant-se com una referència en el panorama musical de la comarca.

La XXI Campanya de Concerts d’Intercanvi Musicals no només ofereix una experiència per gaudir de la música en directe, sinó que també promou la col·laboració i el vincle entre diferents agrupacions musicals de la comarca. Aquesta iniciativa enriquidora permet als músics compartir experiències, coneixements i inspiració, fomentant un ambient de camaraderia i creixement artístic.

PUBLICITAT

De segur que el públic mostrarà el seu suport i admiració pels músics participants, aplaudint-los fervorosament i demostrant l’impacte positiu que la música té en les nostres vides.

La XXI Campanya de Concerts d’Intercanvi Musicals continua el seu recorregut amb fermesa cap a nous horitzons musicals, amb l’objectiu de continuar brindant emocions i inspiració a tots els qui gaudeixen de la bellesa de la música en directe.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací