- PUBLICITAT -

Concert en directe a través de la plataforma de YouTube

Aquest dissabte, recomanem assistir a un esdeveniment musical extraordinari: el concert de Carmina Burana. Us animem a venir a l’auditori per gaudir en directe d’aquesta obra mestra, coneguda per la seua intensitat i emoció. Veniu a compartir aquesta experiència única amb altres amants de la música en un ambient incomparable.

Per a aquells que no puguen assistir en persona o es troben fora del poble, no patiu! Podreu seguir el concert en directe a través de la plataforma de YouTube, disponible a Castelló Notícies. No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir d’un dels esdeveniments musicals més destacats de l’any, siga a l’auditori o des de la comoditat de casa vostra. Connecteu-vos i gaudiu del poder i la bellesa de Carmina Burana!

Concert de Corpus, amb l’obra Carmina Burana de Carl Orff, organitzat per la SM Lira Castellonera

CN | Aida

El pròxim dissabte, 8 de juny de 2024, a les 20.00 h, l’auditori Rex de Castelló serà l’escenari d’un esdeveniment musical excepcional: el concert de Corpus, amb l’obra Carmina Burana de Carl Orff, a càrrec de la Banda Simfònica Lira Castellonera, dirigida per Sergio Navarro. Aquest magnífic espectacle comptarà també amb la participació del Cor de la Lira Castellonera, sota la direcció de Sixto Franco Llopis, i el Cor del CIM La Armónica de Buñol, dirigit per José Carrascosa Navarro.

Fotos d’arxiu. – Banda Simfònica Lira Castellonera, dirigida per Sergio Navarro.

L’obra Carmina Burana

Carmina Burana és una cantata escènica composta per Carl Orff el 1936. L’obra està basada en una col·lecció de poemes medievals homònims, escrits en llatí i en dialectes germànics. Aquesta col·lecció, descoberta en un monestir bavarés al segle XIX, tracta temes universals com l’amor, el destí i la natura, amb un to sovint satíric i irreverent.

L’obra de Carl Orff es va convertir ràpidament en una de les composicions més famoses del segle XX, gràcies a la seua força rítmica, la seua orquestració vibrant i les seues melodies captivadores. La peça més coneguda de Carmina Burana és “O Fortuna”, que obre i tanca la cantata amb una poderosa evocació del destí i la fortuna.

Cor Lira Castellonera

L’autor Carl Orff

Carl Orff (1895-1982) va ser un compositor, director d’orquestra i pedagog musical alemany. A més de Carmina Burana, és conegut pel seu mètode educatiu, l’Escola Orff, que se centra en la percussió, la improvisació i l’exploració creativa de la música. Orff va ser un innovador en l’ensenyament musical, creant un sistema que permet als estudiants aprendre música d’una manera pràctica i interactiva.

De segur que aquesta serà un Concert Inoblidable

El concert de Carmina Burana a Castelló promet ser una experiència inoblidable. La combinació de la Banda Sinfònica Lira Castellonera i els cors de la Lira Castellonera i del CIM La Armónica de Buñol assegura una interpretació de gran qualitat i emoció.

Sota la batuta de Sergio Navarro, Sixto Franco Llopis i José Carrascosa Navarro, els músics i cantants oferiran una versió vibrant i poderosa de la cantata. L’auditori, serà l’escenari perfecte per gaudir d’aquesta obra mestra de la música clàssica.

Des de CN recomanen tots els castelloners i castelloneres a assistir a aquest esdeveniment. És una oportunitat única per viure de prop una de les composicions més impactants de la història de la música, interpretada per a nosaltres pels millors talents.

La vetllada del 8 de juny promet ser una celebració de la música i la cultura, oferint a tots els assistents una experiència artística de gran magnitud. No us perdeu aquest esdeveniment extraordinari que sens dubte deixarà una empremta inesborrable en la memòria de tots els que tinguen la sort de presenciar-lo.

Entrades

Donatiu per entrada: 3 euros. Les entrades anticipades es poden adquirir els dies dijous 6 i divendres 7 de juny, de 17:30 a 19:30 hores, a la secretaria de la musical. També es podran comprar el mateix dia del concert, el dissabte 8 de juny, a l’entrada de l’esdeveniment.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací