- PUBLICITAT -

 

No hi ha cosa que em faça més il·lusió que representar al meu poble, per això vull donar-vos detalls de la meua vida professional, social i fins i tot personal.

Crec que vos ho dec, si busque la vostra confiança.

Quan tenim ja una certa edat, veiem amb nostàlgia els canvis i transformacions que s’han produït al nostre Castelló, eixe que em va vore nàixer, el meu bressol, la meua identitat i el meu lloc de referència sempre.

PUBLICITAT

He treballat quaranta-tres anys en l’entitat financera, dels quals, trenta-dos he desenvolupat un càrrec directiu.

La implicació i l’experiència també han determinat altres tasques de responsabilitat, com ara mateix en:

Directiva Club de Futbol Escalona
Directiva de la UD Castellonense
President de la Societat Musical Lira Castellonera
President de l’AMPA del col·legi Hernández
Representant del Consell Escolar C.P. Severí Torres i de l’IES Vicente Gandia
Regidor de l’Ajuntament setze anys
Tinent d’alcalde durant quatre anys

També he participat i he gaudit de la festa:

Component de la Comparsa Bereberes deu anys.
He format part de la Cofradia del Cristo i de la Mare de Deu del poble.

Qualsevol formació que represente a un sector del meu poble, siga el que siga, d’idiologia política, social, cultural o religiosa, deu ser respectada i eixiré al carrer a demostrar-ho i a viureu. Representaré tot allò que siga important para un col·lectiu).

Cal dir també que he gestionat un negoci familiar, i amb això completaria una vida plena de vivències i experiència.

És evident que estic content, aprofitaré al màxim està oportunitat de servir els meus veïns, està en les vostres mans, en les mans del meu poble, eixe que m’ha vist nàixer i en el que em quedaré per sempre.

Antonio Aviñó

- PUBLICITAT -