- PUBLICITAT -

 

El Circuit 2021 tindrà 12 tornejos que viatjaran al llarg de 9 comarques del territori valencià

Si l’edició 2020 del Circuit fou un gran repte de superació i adaptació a la nova normalitat, la 2021 mantindrà l’objectiu de seguir impulsant una modalitat ja consolidada per a tots els públics, i seguir sent un esdeveniment esportiu de referència.

La cinquena edició del Circuit, presentarà moltes novetats, que aniran descobrint-se poc a poc els dies previs a l’inici.

PUBLICITAT

Aquest any, el tret de sortida el tornarà a donar la població de Carlet el proper 25 d’abril. Una cita clàssica al Circuit, que donarà a conèixer el seu cartell els pròxims dies i obrirà el termini d’inscripcions del 13 al 22 d’abril.

Edu de A rebolcons durant la passada edició. Foto: Valeria Benetó

El format del Circuit serà molt semblant a l’edició anterior, amb un total de 12 tornejos que viatjaran per 9 comarques diferents al llarg del territori valencià. 10 tornejos, 1 torneig final d’on eixiran els campions del circuit, i on els 6 millors equips de primera i segona categoria es classificaran per a jugar el Torneig de Mestres, per primera vegada a València, que posarà el punt i final al Circuit.

Paral·lelament a aquests tornejos també està previst que es disputen altres trobades i tornejos de promoció encara per concretar, així com també algun torneig fora del territori valencià.

Com cada Circuit, en cada torneig es repartiran un nombre de punts que s’aniran actualitzant després de cada torneig, amb la confecció d’un rànquing general en primera i segona categoria. Cada equip podrà estar integrat fins a 4 jugadors, que per participar en cada torneig li seran concedits 50 punts, el tercer i quart classificat aconseguiran 150  punts, el segon classificat 200 punts i el campió 250 punts. Mentre que al torneig final, que es tornarà a disputar a Canals, es repartiran els punts de la següent manera: 100 punts per participar, 200 punts al tercer i quart classificat, 300 punts al subcampió i 400 punts al campió.

Tot i la situació complicada que estem vivint, el Circuit comptarà amb 2.400 euros en premis en metàl·lic i amb trofeus i detalls valorats en més de 5.000 euros que es repartiran entre els finalistes de cadascun dels tornejos i els tres primers classificats del Circuit.

Hi haurà 4 categories: primera, segona, iniciació i infantil (fins a 14 anys), amb la possibilitat de participar equips masculins, femenins o mixtes dins de la mateixa categoria. A més, en tots els tornejos es realitzaran activitats paral·leles de promoció com tallers d’iniciació a la pilota.

Degut a la situació actual, anirem desvelant més detalls en els pròxims dies, ja que estem a l’espera d’una actualització de la normativa per part de les entitats sanitàries. En aquest sentit, l’organització estarà a disposició de les entitats municipals en el compliment de les mesures de seguretat i higiene de les seues instal·lacions i, a més, confeccionarà un Protocol de desenvolupament que garantisca el seguiment de totes les mesures d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció́ de la Covid- 19.

El Circuit compta amb la col·laboració de distintes entitats i empreses com la Generalitat Valencianala CIJB, la Federació de Pàdel de la CV, la Càtedra de Pilota Valencianael Museu de la Pilota d’El GenovésElmusaPollos Planes, IntersportPixelcom, Edicions 96ExagroFosburyToscanaFeridal’AgustinoJB Publicitatla BolataLa Sort i Tic Tec. També cal destacar la implicació dels clubs i ajuntaments que organitzaran els tornejos en les seues respectives instal·lacions.

Des de l’organització volem animar a tots i a totes a practicar la modalitat del màdel i a participar en algun dels diferents tornejos del Circuit.

- PUBLICITAT -