- PUBLICITAT -

El poliesportiu ‘Antoni Escuriet’ és el escenari escollit per a aquesta esperada cita esportiva.

hORARIS I NORMATIVA Torneig Castelló 2023

 

L’organització informa dels llocs i horaris de la XI edició del
Torneig de Màdel de Castelló

PUBLICITAT

CN | Aida

La passió pel Màdel a Castelló no decau. El nostre poble, bressol de la modalitat, es prepara per a acollir el diumenge 24 de setembre, a partir de les 9.00 h, l’onzena edició del seu torneig de Màdel. Malgrat la pausa experimentada pel Circuit Intercomarcal durant aquest 2023, algunes de les seues seus més tradicionals han decidit continuar amb l’organització dels seus propis tornejos. I, com no podia ser d’una altra manera, Castelló es manté ferm en aquesta iniciativa.

Els participants podran competir en tres categories diferents per adaptar-se a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria i Iniciació, i podran formar equips masculins, femenins o mixtes. Com ja és tradició, els finalistes seran recompensats amb premis, i tots els participants rebran detalls per la seua participació.

Aquests interessats en formar part d’aquesta jornada esportiva poden inscriure’s telefonant al telèfon 677 081 265 fins al 20 de setembre. La inscripció per equip té un cost de 10 €.

L’organització d’aquest torneig ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, l’Agustino i la Cooperativa del Camp.

Fotos d’arxiu, de Joanjo Puertos

Des del Club de Pilota Castelloner, volen aprofitar l’ocasió per a animar tant als aficionats com als nous curiosos a sumar-se al torneig i a practicar aquest esport, cal destacar que el naixement d’aquesta modalitat es va iniciar al nostre poble.

- PUBLICITAT -