- PUBLICITAT -

 

Ricard compara el joc autòcton de l’illa amb la popular modalitat de “llargues” de València i promou la conservació d’aquest patrimoni cultural

PUBLICITAT

CN | Aida

Durant la setmana del 13 al 20 d’agost, el castelloner, investigador i campió de pilota valenciana, Ricard Sentandreu, ha recorregut diversos llocs de Fuerteventura per aprofundir en la tradició del joc de pilota mà. Aquesta visita, organitzada en col·laboració amb l’investigador Juan Manuel Autaque i el professor de la ULPGC Ulises Castro, va incloure debats, converses i la participació en el joc local de la “lata”.

Sentandreu, qui també és promotor de la modalitat de “Màdel“, modalitat nascuda a Castelló i que va aprofitar per a promocionar, va expressar la seua preocupació per la continuació de la tradició del joc a l’illa i va animar a les entitats locals a revitalitzar aquesta pràctica cultural. En finalitzar la seua estada, va destacar la importància d’intercanviar experiències i coneixements sobre esports autòctons i va assegurar la seua tornada per continuar descobrint jocs tradicionals de Fuerteventura.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací