- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim diumenge 2 de juny, Castelló de la Ribera acollirà un dels tornejos infantils inclosos en el II Circuit Intercomarcal d’Escacs. Aquest esdeveniment, segons informa el club Escacs La Primitiva Xàtiva, en el seu Facebook està obert tant a jugadors federats com no federats.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

Els interessats a participar poden inscriure’s posant-se en contacte amb Pepe Ferrando a través de WhatsApp al número 653 920 345 o enviant un correu electrònic a quiquelluchv@gmail.com. En el moment de la inscripció, és necessari proporcionar el nom complet, la data de naixement i el club al qual pertanyen (en cas de no pertànyer a cap club, és important indicar la ciutat o poble d’origen ?).

Les bases del torneig es troben disponibles [clicant ací].

PUBLICITAT

Aquest torneig és una oportunitat emocionant per als joves amants dels escacs per mostrar el seu talent i gaudir d’una jornada d’esport i camaraderia. Amb la participació de jugadors de diferents clubs i ciutats, es preveu una competició emocionant i estimulant.

Des de Castelló Notícies agraïm al club d’Escacs La Primitiva Xàtiva que ens passe la informació i convidem a tots els interessats a unir-se a aquest esdeveniment i a viure l’emoció dels escacs en un ambient divertit i competitiu. No dubteu a inscriure-us i a formar part d’aquesta enriquidora experiència escaquística!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací