- PUBLICITAT -

CN | Aida

El dissabte 25 de maig marcarà un esdeveniment especial per als pares i mares de Castelló, ja que el col·lectiu ‘Criant a Castelló’ inaugurarà el seu primer taller interactiu dissenyat específicament per a xiquets i xiquetes de diverses edats.

Batejat com a ‘Safari Dino’, aquest emocionant taller estarà dividit en diferents grups d’edat, oferint activitats adaptades per als nens i nenes de 0 a 3 anys, de 4 a 7 anys i de 7 a 12 anys. L’hora de començament està establida per a les 11 del matí i tindrà lloc a l’Escola Infantil Municipal, localitzada a la Ronda l’Almenà, núm. 1.

Per a aquells interessats a participar, és imprescindible realitzar una inscripció prèvia, la qual es pot completar fàcilment picant ací. A més, els membres de ‘Criant a Castelló’ estaran disponibles la pròxima setmana, de dimarts a divendres, de 5 a 6 de la vesprada, a l’Escoleta Municipal per a gestionar les inscripcions i recollir la documentació necessària.

PUBLICITAT

Aquest primer taller promet ser una oportunitat emocionant per a les famílies de Castelló de gaudir d’activitats lúdiques i educatives, tot fomentant el creixement i el desenvolupament dels més menuts del poble.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací