- PUBLICITAT -

CN | Aida

El Club A7 TRIATLÓ anuncia el retorn del seu esperat Campus Triatló per a l’estiu de 2024! Un any més, el club continua amb la seua missió de fomentar l’esport, la vida saludable, el treball en equip i molts altres valors a través de l’activitat física. Des dels seus inicis, aquesta escola de valors ha estat compromesa en transmetre aquests principis tant a les xiquetes i xiquets del club com a la resta de joves del poble.

Fotos Duatló Escolar a Castelló, any 2020 – Joanjo Puertos

El campus començarà el 24 de juny i finalitzarà el 31 de juliol, amb jornades que es duran a terme de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h. Cada dia inclourà una sessió de piscina, una sessió de repàs o activitats lúdiques, i una sessió d’activitats o jocs variats, garantint així una experiència enriquidora i divertida per a tots els participants.

Fotos Duatló Escolar a Castelló, any 2020 – Joanjo Puertos

Les opcions d’inscripció són flexibles per adaptar-se a les necessitats de cada família:

– Setmanal – 50 €.
– Campus complet – 200 €.
– *Descompte del 10% a partir del 2n germà/germana.

PUBLICITAT

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar clicant en: [Inscripció Campus Triatló]. Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el club al telèfon: 692 23 50 23 o al correu electrònic: a7triatlo@gmail.com.

Fotos Duatló Escolar a Castelló, any 2020 – Joanjo Puertos

El Club A7 TRIATLÓ convida totes les famílies a unir-se a aquesta experiència que no només promou l’esport, sinó també valors essencials per al desenvolupament integral dels més joves. No us ho penseu més, #SumatAlCampusTriatló i formeu part d’una escola que és molt més que esport, és una #EscolaDeValors!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací