- PUBLICITAT -

 

QUEDA CONFIGURAT EL IV TROFEU MESTRES DE RASPALL

La disciplina de raspall serà la primera que premiarà els pilotaris que han tingut una trajectòria més destacada en les competicions de referència durant la present temporada i que per tant han estat convocats per al IV Trofeu Mestres. El torneig se sol disputar durant el mes de desembre, però en esta ocasió ha avançat les seues dates per a no superposar-se amb el pròxim Campionat Mà a Mà de la mateixa modalitat.

Campions de Copa

Com és norma, el Trofeu Mestres de raspall es completarà amb el format de dues semifinals i la final, partides que es disputaran en dues jornades programades la setmana vinent al trinquet de la Llosa de Ranes.

PUBLICITAT

Les semifinals tindran lloc el pròxim dijous dia 24. En la primera, Montaner, Tonet IV i Bossio s’enfrontaran a Ian, Brisca i Momparler. A continuació, Vicent, Canari i Ibiza jugaran contra Salelles II, Raúl i el castelloner Murcianet. Els trios vencedors pugnaran pel títol en la final del dissabte 26 de novembre.

Campions de Lliga

La configuració dels equips ha estat realitzada segons els següents criteris:

Per a la posició del rest, una plaça correspon al campió individual, excepte sí el vencedor és un mitger o punter, com ha succeït amb el cas de Tonet IV, amb la qual cosa entraria el subcampió individual, que va ser Salelles II.

Un altre lloc correspon al campió de la Lliga, que ha sigut Vicent, el tercer és per al vencedor de la Copa, que ha estat Ian, i el quart es designa per invitació a criteri de la Fundació per a premiar a aquell jugador que ha fet una gran temporada, però esta no ha culminat en títols; o per a un jove revelació amb el mateix cas; o l’any de retirada d’un jugador, de manera que la seua participació en el Trofeu Mestres seria un homenatge a la seua trajectòria esportiva. En esta ocasió, el rest seleccionat ha sigut Montaner per arribar a la final de la Lliga.

Campió Individual

En la posició de mitger els criteris són semblants. Dues places són per als vencedors de la Lliga i la Copa, cas de Raúl i Brisca, una altra per a Tonet IV com a campió individual i el lloc per invitació correspon a Canari per haver sigut finalista de la Copa i semifinalista de la Lliga, on Tonet IV va ser el mitger subcampió.

En la posició de punter, Murcianet participarà com a campió de la Lliga, Ibiza com a subcampió d’esta mateixa competició a més de campió de la Copa 2, mentre que Bossio i Momparler han estat convidats per ser el campió i finalista respectivament de la Lliga 2.

- PUBLICITAT -