- PUBLICITAT -

 

Marrahí i Murcianet, les nostres estrelles de Raspall, juguen una partida molt important al Trinquet d’Oliva aquest dissabte

La partida serà transmesa en directe per Proximiatv

Aquest dissabte, 29 de juliol, a les 18.30 hores, el trinquet d’Oliva serà l’escenari de la final del Torneig Mancomunitats de Raspall Professional. Aquesta partida posarà en escena alguns dels millors jugadors del moment, destacant especialment la presència dels castelloners Marrahí i Murcianet.

Marrahí i Murcianet, dos dels més reconeguts jugadors de Raspall de Castelló, s’enfrontaran a BossioVercher, Canari i Lorja en una partida que promet ser emocionant.

PUBLICITAT
Murcianet

La importància de Marrahí i Murcianet en aquesta partida no pot ser subestimada. Amb una reputació de jugadors hàbils i decidits, ells aportaran la seua experiència i tècnica a la partida, convertint-la en un esdeveniment imperdible per a tots els amants de Raspall.

Marrahí

La partida forma part del Torneig Mancomunitats de Raspall Professional, un esdeveniment que celebra la riquesa i diversitat del Raspall al País Valencià.

Això proporciona una oportunitat única per veure aquesta intensa competició en acció i gaudir d’un dels esdeveniments esportius més emocionants del panorama de la pilota valenciana.

Per a tots els aficionats del Raspall i l’esport en general, aquesta és una oportunitat per no deixar passar. Convidem a tots a unir-se a nosaltres aquest dissabte al Trinquet d’Oliva per gaudir d’aquesta emocionant partida.

- PUBLICITAT -