- PUBLICITAT -

 

L’Escola de Triatló del Club Multiesport el Castellet inicia el pròxim 1 d’Octubre la seua segona temporada, consolidant-se així com una alternativa més a la gran oferta esportiva de Castelló.

Nascuda el novembre del 2017, amb l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva entre les més menudes i menuts. Potenciar mitjançant jocs, activitats i exercicis, els principals valors que transmet l’esport (Compromís, Treball en equip, Responsabilitat, Esforç, Coneixement d’u mateix, Perseverança, Convivència…) i afavorir el desenvolupament integral de cada xiqueta i xiquet.

PUBLICITAT

Treballem perquè les xiquetes i xiquets s’ho passen d’allò bé mentre practiquen les diferents disciplines (natació, ciclisme i carrera) i adquirisquen les tècniques i habilitats necessàries per a desenvolupar-se amb soltesa.

Actualment l’escola està formada per una vintena d’alumnes (de 6 a 16 anys) i dos entrenadors (amb el títol d’Entrenador de Triatló). També destacar que l’escola està al dia en totes les obligacions laborals, fiscals i tributàries que exigeix la llei, i amb les assegurances d’accidents i de RC corresponents.

Els seus horaris d’entrenament són:

– Dilluns a les 17:30h, carrera a peu. A la pista d’atletisme del poliesportiu.

– Dimarts a les 17:30h, ciclisme. Els més menuts a la pista de futbet del poliesportiu, els Infantils i Cadets rodaran per distints circuits tutelats pels entrenadors.

– Dijous natació a les 18:15h. A la piscina coberta d’Alcúdia.

Últimes places disponibles, si esteu interessats podeu contactar a través dels telèfons:

Vicent: 650 163 031

Ainhoa: 687 634 761

Email: escola@elcastellet.org

Inclou assegurança, accés a la les instal·lacions incluida la piscina coberta, fitxa federativa i material per a participar als Jocs esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat Duatló, Triatló i Aquatló.

(*) Les reduccions per més d’un membre sols es faran a les quotes anuals.

Vos deixem un vídeo-resum de la temporada 2017 – 2018, esperem que vos agrade!

Escola de Triatló del Club Multiesport el Castellet

- PUBLICITAT -