- PUBLICITAT -

 

Aquest estiu estem d’enhorabona! Naix el Campus Triatló del Club Multiesport El Castellet!!! Amb la finalitat de donar continuïtat a la nostra llavor durant l’any de fomentar l’esport (a través de club, de l’escola i també del programa Esport a l’Escola), la vida saludable, treball en equip i molts altres valors que ens transmet l’activitat física i, també, donant resposta a les sol·licituds de la gran família que és ja la nostra escola, aquest any hem posat en marxa la primera edició del Campus Triatló.

Des del naixement de la nostra escola, hem tingut uns objectius ben definits i que, creguem, hem treballat en consonància, ser una escola de valors, transmitent-los a través de l’esport i els hàbits saludables. Amb la creació del campus volem per una part donar continuïtat durant l’estiu als nostres alumnes, i donar la possibilitat a altres xiquetes i xiquets de poder gaudir de les activitats que realitzarem. Amb consonància amb la nostra forma de treballar el campus estarà dirigit per entrenadores i entrenadors titulats, amb contracte laboral en vigor, i per també assegurances tant de RC com d’accidents per a tots els alumnes del campus.

PUBLICITAT

El campus començarà el 28 de juny i finalitzarà el 13 d’agost, les jornades seran de 9h a 13h de dilluns a divendres. Cada dia farem una sessió de piscina, una sessió de repàs o activitats lúdiques i una sessió d’activitats o jocs variats. Les opcions d’inscripció són:

  • Setmanal – 50€
  • 2 setmanes – 80€
  • Mes complet (del 28 de Juny al 30 de Juliol) – 150€
  • Campus complet (del 28 de Juny al 13 d’Agost) – 230€

* 10% de descompte a partir del 2n germà/germana

Podeu formalitzar les inscripcions a través del següent enllaç:

https://www.rockthesport.com/es/evento/campustriatlcmec2021

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres al telèfon: 687 63 47 61 o al correu: info@elcastellet.org

Som el campus que estàs buscant per a les teues filles i/o fills!!! No t’ho penses #SumatAlCampusTriatló #EscolaDeValors

Club Multiesport El Castellet

- PUBLICITAT -