- PUBLICITAT -

 

TANQUEM LA TEMPORADA 2020 AMB UNA MEDALLA DE BRONZE AL CAMP. AUTONÒMIC

El passat dissabte 7 de Novembre es disputà a la ciutat de València el Campionat Autonòmic distància Sprint organitzat per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Una prova complicada, ja que si no teníem prou amb la dificultat afegida per les mesures COVID-19, a més havíem de sumar les inclemències meteorològiques, que deixaren el circuit molt perillós i ple d’aigua.

A les 10 es donava l’eixida masculina, on el nostre representant Sergio Rubio demostrava una vegada més, el seu potencial en aquets món nou per a ell que és el Triatló. Després d’una bona natació i un bon inici del segment ciclista, va sofrir una caiguda en una de les corbes del circuit. Però per a parar al nostre Sergio fa falta molt més que un temporal de gota freda… una volta de nou dalt la bici finalitzà el segment ciclista marcant el 30 millor temps (de 300 participants), amb caiguda inclosa. Finalment després dels 5km de carrera parà el crono en un temps total d’1:10:13, 75a posició de la general i 11è del seu grup d’edat.

PUBLICITAT

20 minuts després era el torn de les nostres xiques. La primera a començar era Tania BenaventRegular en els 3 segments i amb un ritme constant i sense guardar res finalitzà la prova en un temps total d’1:26:27, 39a posició de la general i 4a del seu grup d’edat, amb aquesta prova Tania finalitza la seua temporada més completa de Triatló, temporada en la qual ha pegat un pas endavant i es consolida com a peça fonamental de la secció femenina.

Seguidament començava la prova la nostra capitana de la secció femenina Ainhoa Chordà. Aquesta prova era realment especial per a ella, ja que era l’objectiu principal de la temporada (objectiu individual, ja que l’objectiu de Club era el ja aconseguit ascens a 2ª divisió). Com una música de simfonia tocant una partitura, Ainhoa interpretà “nota a nota” tot el que el seu entrenador li havia planificat. Fruit d’aquesta gran execució i la seua constància en els entrenaments dia a dia, aconseguí la 3ª posició en el seu grup d’edat, a solament 40″ de la segona posició. Parant el crono en un temps d’1:20:33 i la 28ª posició de la general.

Ara ja sí que donem per finalitzada la temporada 2020, no sense abans agrair a la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana junt amb els clubs organitzadors que han demostrat que és possible competir de forma segura en aquesta època que ens ha tocat viure.

També als nostres patrocinadors i col·laboradors Ajuntament de CastellóATP ItalgrupAdamo Telecom, Calçats Gent Jove que fan que tot açò siga possible amb la seua aportació

Ara toca gaudir dels èxits, preparar objectius 2021 i en breu comencem a treballar per fer-los possibles.

#AmuntCMEC

- PUBLICITAT -