- PUBLICITAT -

CN | Aida

Hui, l’Associació de Comerciants de Castelló (ACC) ha marcat el Dia Internacional de la Dona amb un esdeveniment significatiu amb la regidoria d’Igualtat, Dona i Polítiques Inclusives de Castelló.

La trobada, impulsada per la nova vicepresidenta de l’ACC, Leo Cantero, ha estat una oportunitat per a les dones membres del col·lectiu de connectar-se amb figures clau de la corporació municipal, incloent-hi la regidora Carolina Cuenca Goméz i l’alcaldessa de Castelló, Horte Goméz Llácer.

PUBLICITAT

L’encontre, que ha tingut lloc aquesta vesprada, ha estat marcat per un intercanvi d’impressions entre les dones empresàries de l’ACC, Carolina i Horte. Les dones participants, en representació de tot el col·lectiu castellonenc, han rebut un gest d’agraïment per part de la corporació municipal, reconeixent el seu paper vital en el teixit comercial i social de Castelló.

Durant la trobada, s’han compartit idees i propostes per a impulsar el paper de les dones en els negocis i en la comunitat en general. L’objectiu ha estat establir un diàleg constructiu i crear ponts d’unió entre l’ACC i les institucions municipals, amb la finalitat de fomentar la igualtat de gènere i promoure iniciatives que beneficien a les dones empresàries.

La trobada ha demostrat no sols el compromís de l’ACC, també la de Carolina i Horte amb la causa de les dones i la seua determinació per a crear un entorn més inclusiu i igualitari. Aquesta iniciativa subratlla la importància de la col·laboració entre el sector privat i les institucions públiques per a impulsar el progrés i l’empoderament de les dones en la societat actual.

- PUBLICITAT -