- PUBLICITAT -

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

Ahir, en un esclat de color i vitalitat, el poble de Castelló va ser testimoni de l’esdeveniment inaugural de “Castelló en Flor”, una iniciativa que ha transformat els carrers en un mar de flors i creativitat. Organitzat per l’Ajuntament en col·laboració amb l’IES Vicent Gandia, aquest projecte de segur captivara els sentits i els cors dels veïns i veïnes de Castelló i visitants.

La cerimònia inagural va tindre lloc a les 19.00 h, amb una càlida benvinguda a la plaça de l’Ajuntament a càrrec de l’alcaldessa Horte Gómez Llácer, seguida per emocionants discursos del president de l’AMPA de l’IES Vicent Gandia i del director de l’institut, Aureli. Va ser molt notable i emotiu que totes les paraules van estar acompanyades amb la llengua de signes, assegurant la inclusió de tothom a l’esdeveniment.

PUBLICITAT

Després dels discursos, els assistents, acompanyats per diverses institucions i col·lectius, van marxar per descobrir les increïbles decoracions florals que han omplert els llocs més emblemàtics del poble. El recorregut va ser Mercat Municipal, plaça de l’Ajuntament i la plaça del País Valencià, on els visitants van quedar meravellats amb les espectaculars exposicions florals.

Però “Castelló en Flor” no només ha estat una exhibició de bellesa floral; també ha estat una plataforma per a l’expressió i la reivindicació. Diversos centres educatius participants han utilitzat les seues creacions per compartir missatges importants i promoure causes socials.

La comitiva va continuar el seu periple cap a la històrica plaça de l’Om, la Biblioteca Joan Fuster, la porta de l’Església i l’Olivera, tots ells convertits en escenaris d’una verdadera festa floral.

En resum, “Castelló en Flor” ha estat molt més que un simple esdeveniment; ha estat una celebració de la vida, la creativitat i la comunitat, que ha captivat els cors de tots els qui han tingut el privilegi de participar.

Ací baix tingue l’oportunitat de gaudir no sols de la revista oficial de l’esdeveniment, també d’un grapat de fotos de Joanjo Puertos que els guiarà a través d’una experiència floral única i inoblidable.

Castelló en Flor – Color, Vida i Inclusió

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -