- PUBLICITAT -

Dimarts de la setmana IV de Pasqua

Sant Jordi

En l’evangeli de hui trobem a Jesús en el temple debatent amb els fidels jueus de seu temps. Continuem encara amb les imatges del pastor i de les ovelles.

Hui és Sant Jordi, que antigament fou patró del Regne de València. Este màrtir cristià del segle IV és titular d’una parròquia de Paiporta i patró de diversos pobles valencians, com Banyeres, Alcoi, etc.

Feliciteu, per tant, els Jordis, però també els Gerards i els Eulogis.

Evangeli Jo 10,22-30

PUBLICITAT

Jo i el Pare som u

Lectura de l’evangeli segons sant Joan

A Jerusalem celebraven la festa de la Dedicació del temple. Era l’hivern i Jesús es passejava en el temple pel pòrtic de Salomó. Els jueus el rodejaren i li preguntaren: «¿És que ens tindràs sempre en la incertesa? Si eres el Messies, dis-ho clar». Jesús els va respondre:

«Ja vos ho he dit, però no ho voleu creure. Les obres que jo faig en nom de mon Pare donen testimoni a favor meu, però vosaltres no creieu perquè no sou de les meues ovelles. Les meues ovelles escolten la meua veu. Jo les conec i elles em seguixen. I jo els done la vida eterna: no es perdran mai ni me les arrancarà ningú de les mans. El Pare, que me les ha donades, és més gran que tot, i ningú podrà arrancar-les de les mans del Pare. Jo i el Pare som u»… continuar llegint

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací