- PUBLICITAT -

CN | Aida

La comissió de la Falla l’Almenà ha fet públics els noms dels seus càrrecs per a les falles vinents del 2025. Amb gran entusiasme, els membres de la comissió han revelat qui liderarà i representarà la falla durant aquesta esperada celebració.

El càrrec de president recaurà en Rigo Rodríguez Martorell, per segon any consecutiu, qui assumirà aquesta important responsabilitat amb dedicació i compromís en la gestió i organització.

Així mateix, s’ha designat a Ceci Sala Francés com a Fallera Major de la comissió per a les pròximes falles del 2025. La seua elegància, carisma i compromís amb la festa faran d’ella una magnífica representant de la falla.

PUBLICITAT
Rigo Rodríguez Martorell, Nayra Company Sala i Ceci Sala Francés

Per la seua banda, Nayra Company Sala ha estat escollida com a Fallera Major Infantil, portant la il·lusió i l’alegria dels més menuts de la comissió a tots els actes i celebracions.

Finalment, María González Fons tindrà l’honor de representar la falla en la Junta Local Fallera per a les falles del 2025, un reconeixement a la seua dedicació i compromís amb la tradició i la cultura fallera.

María González Fons

Amb aquests noms ja revelats, la Falla l’Almenà es prepara per a un nou exercici ple d’emocions, convivència, cultura i tradició en la pròxima celebració del 2025.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací