- PUBLICITAT -

 

Si tinguerem que triar un moment en la vida de les persones en les quals podem experimentar diferents sentiments al mateix moment com esforç, patiment, il·lusió, dolor, alegría, emoció, amistat, estima, passió, euforia i satisfacció  eixe seria correr una Marató.

El passat diumenge 13 de desembre el Club Multiesport El Castellet va celebrar la Marató en Castelló, en la qual únicament participarem membres del Club i en la que passarem per el termes municipals de les poblacions veïnes de La Pobla Llarga, San Joanet, Manuel, Rafelguaraf, Senyera i, com no, per Castelló.

PUBLICITAT

Lluny de les grans organitzacions i tota la parafernalia que envolta aquest tipus d’events i al que la gent esta acostumbrada, en aquest any tant difícil, nosaltres decidirem fer el gran esforç d’organitzar la cursa en familia, en casa i, com no, complint amb totes les mesures de seguretat, i fent realitat el somni d’alguns membres que debutaven i el d’altres que sempre hem tingut la il·lusió de fer’ne una pel terme de Castelló.

A les 8 del matí amb eixa frescor matinera típica del mes de desembre que et possa els pels de punta donarem el tret d’eixida. Una primera volta per el terme de Castelló ens servia per escalfar el cos i anar agafant ritme. Una vegada abandonavem el nostre poble, el camí vell de La Pobla Llarga ens va conduir fins a la població veïna on ja portavem 9 quilòmetres i, d’allà, per un camí paral·lel a la CV-41 fins a San Joanet.

Després, els camins d’horta ens portaren a Manuel on es trovaba el quilòmetre 15. D’ahí, creuarem el túnel situat més endavant de l’estació de la Renfe de Manuel-L’Ènova que ens conduí fins a Rafelguaraf, després de deixar darrere Tosalnou. Des del quilòmetre 19 fins al 25 atravesarem tot el terme de Rafelguaraf passant per les Carrilades i Vil·la Cornelius situades al costat de les vies de l’AVE que ens traslladeren novament fins a Manuel on aplegarem fins el quilòmetre 28.

A partir d’ahí, encararem ja la recta final per el camí que va paral·lel al Riu Albaida, per darrere de La Serreta fins aplegar a Senyera per on creuariem aplegant al camí del Barranc d’Escuriet que ens portaría a creuar el camí Santa Ana i enfilar fins al Polígon del Plà, on li pegarem una volta per creuar “Els Motors” en el quilòmetre 34 i enfilar per la Sèquia Escalona fins a la Fàbrica de Paper, travessar el Riu Albaida i entrar al poble per la part del Cementeri on ja només ens quedaba la glòria de pagar-li una volta al poble i amb l’alegria de vore a les companyes i companys que ens esperaven al poliesportiu per donar-nos la benvinguda.

Han sigut molts mesos de preparació, nervis, esforços i entrenaments, però ha merescut la pena compartir l’experiència amb els debutants Josep i Juanma, els veterenas Carlos, Toni, Francis, Andreu, Maria, J. Aviño, Pura, Pablo, Vicent Sala, Vicent P. i Marita, el nostre entrenador Vicent G. i les nostres incondicionals i “suporters” Ainhoa, Erica, David, Adrià, Carlos, Joel, Salva, Carlos M., Lara, Pascual, Fabià, Carlos R., Carlos S., Pedro, Carla, Eric i Gabriel.

Finalment, a pesar d’aquest any tan extrany, hem tingut La Marató més bonica del món.

Club Multiesport El Castellet

- PUBLICITAT -